De eerste pagina
Image default
Beauty en verzorging

Geen vermoeide ogen meer

Naarmate we ouder worden wordt onze huid ook minder elastisch. Dat geldt voor al onze huid, maar vooral de dunne huid van het gelaat. Bij ons ogen is de huid helemaal erg dun en daarom kan deze huid ook makkelijker kan gaan rimpelen en ook kan gaan hangen en met hangende oogleden is niemand blij natuurlijk.

 

Gelukkig is daar vrij eenvoudig een ingreep voor mogelijk. De ervaring bij de cosmetisch arts zijn over het algemeen zeer positief. Het is een kleine ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt en waarvan u niet heel lang hoeft te herstellen.

 

Omdat ieder probleem anders is, gaat een dergelijke behandeling altijd gepaard met een grondige intake. Van te voren bespreekt de patiënt dan met de arts wat de wensen zijn. Aan de hand daarvan en de ernst van het probleem kan er een behandeling worden voorgesteld.

 

Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep die meestal niet langer dan 30 minuten in beslag neemt. De chirurg neemt dan de overtollige huid weg en maakt gebruikt van een onderhuidse hechting. Deze onderhuidse hechting zorgt ervoor dat het vormen van littekens zoveel mogelijk wordt voorkomen. Na de behandeling wordt een verkoelend oogmasker aangebracht, om zoveel mogelijk zwelling te voorkomen, alsmede blauwe plekken. Nadat de behandelde chirurg de ogen nog even heeft gecontroleerd, mag men doorgaans na een uur alweer naar huis.

 

Na de behandeling is nog enige nazorg nodig. Thuis zal je ook nog moet koelen om blauwe plekken en zwelling zoveel mogelijk in te dammen. Ook is het verstandig om met een extra kussen te slapen. Daardoor ligt het hoofd hoger dan de rest van het lijf en dat helpt ook tegen zwellingen. Ook is het belangrijk zeker niet teveel te tillen en geen zware fysieke activiteiten te ondernemen. Dit vergroot de druk op het behandelde gebied en kan de voorspoedige genezing in gevaar brengen.

http://www.injectableklinieken.nl