De eerste pagina
Image default
Beauty en verzorging

Dé plastisch chirurg voor borstchirurgie

Uw borsten laten vergroten is slechts één van de vele mogelijkheden op vlak van borstchirurgie. Bij Clinic 12B in Antwerpen kunt u terecht voor alle mogelijke behandelingen die met uw borsten hebben te maken. Een borstvergroting of -verkleining, een borstlift of een borstreconstructie? Voor al deze ingrepen kunt u rekenen op een gespecialiseerd team van plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in de borstheelkunde.

Wat u moet weten over het laten vergroten van uw borsten

Als u uw borsten wilt laten vergroten, zijn er een aantal zaken die u moet weten. Uiteraard bespreken de experten van Clinic 12B alles met u tijdens een uitgebreid consult en kunt u ook altijd terecht op de website www.clinic12b.be, maar toch zetten ook wij graag even wat dingen op een rijtje. Na een borstvergroting kunt u enkele dagen last hebben van pijn en stijfheid van uw spieren. Ook kunnen uw borsten een aantal weken overgevoelig zijn en kan het gevoel van uw tepels tot negen à 12 maanden na de behandeling veranderen. De eerste twee weken nadat u uw borsten heeft laten vergroten, wordt er ook aangeraden om te rusten en dus niet te sporten. Zes weken na de ingreep mag u weer sporten met maximale belasting. Voor overige vragen over borstchirurgie, de mogelijke risico’s wendt u zich best tot de specialisten van Clinic 12B of uw huisdokter in het geval van medicatie die u na de ingreep mag innemen.

Hoe werkt het?

Bij borstchirurgie wordt er een gespecialiseerde plastisch chirurg ingeschakeld met de nodige ervaring. Deze zal samen met u bekijken welk implantaat het best bij uw persoonlijke voorkeuren en uw lichaam past. U maakt zelf de uiteindelijke keuze over het type, formaat en de inhoud van de prothesen. Voor vragen of een consult kunt u altijd contact opnemen met de experts van Clinic 12B en ze helpen u graag verder.