De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

ZAKELIJKE DSL VERBINDINGEN

BEKIJK & VERGELIJK HET ZAKELIJK DSL INTERNET AANBOD

Zakelijk DSL Internet via de telefoonlijn van Comsave is de ideale manier voor bedrijven om voordelig online te zijn. Met snelheden tot wel 50MBit/s is zakelijk DSL internet perfect voor de kleinere bedrijven of start-ups. Deze internet oplossing is perfect voor start-ups en kleinere bedrijven wanneer een supersnelle internet verbinding niet nodig is of als de bedrijfslocatie geen Glasvezel & COAX/kabel internet aansluitingen heeft.

Comsave vergelijkt alle aanbieders en abonnementen. Een aansluiting is snel geregeld.
Doe hier de postcodecheck.

DSL INTERNET VERBINDINGEN

DSL is een goedkope internetoplossing die perfect is voor kleinere bedrijven of start-ups. Door middel van een modem wordt de verbinding tot stand gebracht. Met de DSL internet verbinding is een online WIFI netwerk, Telefonie(VOIP) en IP VPN zo geregeld tegen lage kosten.

 

Kijken nu naar de mogelijkheden voor Zakelijk Internet via een DSL, Glasvezel of Kabel verbinding voor uw bedrijf!

WAT IS DSL PRECIES?

DSL internet is een verzamelnaam voor ADSL, VDSL en SDSL. Via een telefoonverbinding van koperdraad wordt datacommunicatie mogelijk gemaakt. Bij ADSL is de snelheid waarmee een internetgebruiker gegevens ontvangt groter dan de snelheid waarmee diegene gegevens verstuurt (asymmetrisch). Bij de SDSL zijn deze snelheden gelijk (symmetrisch).

 

http://aanbod.comsave.nl