De eerste pagina
Image default
Auto

Auto leasen geeft voordeel

Een auto kopen is niet altijd voor iedereen weggelegd. Je zult toch een flinke investering moeten doen om de aankoopprijs mogelijk te kunnen maken en dan ben je er vaak nog niet. Ook het onderhoud van de auto kost geld. Vaak kun je hier een groot deel zelf nog aan doen om te voorkomen dat uitgebreidere reparaties op een later moment nodig zullen blijken. Ook hier betaal je immers flink extra voor en het moet allemaal maar op te brengen zijn. Gelukkig betekent dit niet dat je geen auto meer kunt rijden. Er bestaat immers de mogelijkheid tot het huren of leasen van een auto.

Financiële voordelen leaseauto

Zoals eerder al vermeld, kost het flink wat om eigenaar van een auto te zijn. Bij het leasen van een auto hoef je minder verantwoordelijkheden te dragen en hoef je financieel niet voor alle kosten op te draaien. Je betaalt slechts een bepaald bedrag per maand en dit blijft ongewijzigd. Er zijn hierdoor geen aanvullende kosten meer te verwachten, waardoor je precies weet waar je op kunt rekenen. Vaak zitten kosten voor onderhoud en reparaties al bij de huurprijs inbegrepen en vallen mogelijke kosten die hierbuiten vallen, voor rekening van de leasemaatschappij. Ook ben je gelijk door de huurprijs verzekerd.

Gelijk leverbaar uit voorraad, zakelijk leasen

Doordat een voorraad auto leasen vaak tot de mogelijkheden bestaat, hoef je minder lang op een auto te wachten. Nadat de aanvraag voor een leaseauto is verwerkt, zal gelijk bekeken worden of de auto naar keuze op voorraad staat of dat deze nog uit de fabriek moet komen. Veelal is een voorraad auto leasen mogelijk, omdat auto’s van alle merken vaak met meerdere auto’s tegelijk worden opgekocht. De auto’s zijn dan al gemaakt en staan ergens opgeslagen om te worden verhuurd. Je krijgt zo goede kwaliteit, een snelle levering en een vaste maandprijs.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/