De eerste pagina
Image default
Woning en Tuin

Totale schrijnwerken door een team met een streng oog voor nauwkeurigheid

Wanneer je jouw schrijnwerken wil laten uitvoeren door echte specialisten dan moet je bij Bertels Woodworks zijn. Dit team gaat steeds tot het uiterste wat betreft nauwkeurigheid en kwaliteit inzake houtwerken. Hun oplossingen zijn bovendien telkens strak afgelijnd met uw interieur en uw buitenomgeving. Uw droomproject realiseren, daarvoor bent u bij hen aan het juiste adres. Bovendien rekent u eveneens op een absolute topservice!

Schrijnwerken met toepassingen voor binnen en buiten

De schrijnwerken die Bertels Woodworks realiseren richten zich zowel op toepassingen voor binnen als buiten. Dat gaat bijvoorbeeld over op maat gemaakte kasten waarbij je al jouw spullen zorgvuldig kan opbergen. Doordat deze kasten op maat gemaakt zijn, gaan ze bovendien ook subtiel op in uw omgeving. Daarnaast is de afwerking van deze kasten feilloos. Dat bereiken deze schrijnwerkers door gebruik van uiterst kwalitatieve en duurzame materialen. Die hoogwaardige materialen gebruiken ze bij elk van hun realisaties waarbij je kan kiezen voor eerder een klassieke dan wel een moderne look. Zo schakelt u Bertels Woodworks ook in voor op maat gemaakte deuren, keukenaanrechten, tafels, trappen, noem maar op. Ook het grotere werk in de vorm van een totaalproject voor bijvoorbeeld het plaatsen van een bijgebouw neemt dit team met beide handen aan. Bertels Woodworks garandeert jou bovendien een alles-in-een-aanpak. Zo staat het naast de constructie ook in voor het aanleggen van sanitair en elektriciteit naar jouw nieuwe bijgebouw. Op die manier hoef je geen andere stielmannen aan te spreken en zijn deze schrijnwerkers jouw nummer één aanspreekpunt voor al jouw wensen.

Vraag een offerte aan voor jouw idee

Wilt u kasten, deuren of andere schrijnwerken op maat laten maken en zoekt u nog een goede schrijnwerker? Reken dan op Bertels Woodworks met hun absolute topservice! Met hun kennis en inzicht leveren steeds een prachtig eindresultaat af. Bezoek hun website voor meer informatie en vraag uw offerte aan via hun contactformulier.