De eerste pagina
Image default
Gezondheid

Beste crème tegen donkere kringen onder ogen

Beste crème tegen donkere kringen onder ogen

Het zal je misschien niet verbazen maar er zijn honderden producten op de markt om het rond en onder de ogen fraaier te maken. Tientallen poedertjes en oog potloden van een groot aantal kleine en grotere merken. Deze producten worden vaak heel goedkoop en in het buitenland gemaakt en zijn daarom alles behalve gezond voor de huid rond je ogen. Wij zullen u daarom advies geven hoe je definitief kunt zorgen dat je mooier uit je ogen gaat kijken, zodat je de hoeveelheid  make-up en dergelijke fiks kunt gaan verminderen.

Kenmerken van donkere kringen onder de ogen

Donkere kringen onder de ogen geven een oudere en vermoeide indruk. Ook geeft het een minder positief gevoel wanneer je met iemand met deze kwaal in gesprek zou raken. Kortom wanneer je rond je ogen weer mooier en stralender eruit zou zien zou je op vele vlakken in het leven hier positiviteit uit kunnen halen.

Hoe verminder je donkere kringen en wallen

– Je kunt het verminderen met make-up, eye-liner, oogpotloodjes en nog heel veel andere producten. Echter is het allemaal niet definitief.
– Of je kiest voor Skinlight. Dit is parfum-vrije, ph neutrale huidcrème om donkere kringen rond en onder de ogen in ongeveer 3-5 weken aanzienlijk te verlichten. Je huid gaat er dus stralender uitzien. Je zult merken dat je steeds minder make-up gaat dragen. 

De kosten om wallen en kringen te verminderen?

De kosten van make-up zijn natuurlijk erg verschillend. Kies je voor de whitening treatment Skinlight dan bent u voor ongeveer 3 maanden tijd slechts 40€ kwijt. Dit is nog geen 13 euro per maand.