De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

Hoe kunt u met CleanJack uw commerciële marge verbeteren?

Onder de commerciële marge verstaan we het percentage dat u als ondernemer op de verkoopprijs van uw schoonmaakdiensten verdient. Het is algemeen bekend dat de commerciële marge binnen de schoonmaakbranche zeer beperkt is. Dit heeft mede te maken met de concurrerende prijzen die u genoodzaakt bent te hanteren. Als ondernemer bent u het liefst bezig met de corebusiness van uw bedrijf. Met CleanJack, een speciale software voor schoonmaakbedrijven, bespaart u de tijd die u daarvoor zo goed kunt gebruiken.

Tijds- en aanwezigheidsregistratie op orde

Wilt u uw commerciële marge verbeteren? Dan is inzicht het sleutelwoord. Inzicht in wat u aan welke diensten verdient, welke kosten u maakt en op welke manier u uw mensen inzet. CleanJack is dé software voor schoonmaakbedrijven die hun tijds- en aanwezigheidsregistratie op orde willen brengen, zonder daar zelf onnodig veel tijd in te steken. U schaft deze software aan bij het in Deerlijk gevestigde M.I.D. Software Engineering. Dit bedrijf mag zich al tientallen jaren specialist op dit gebied noemen.

Hoe werkt CleanJack?

Uw personeel is essentieel voor het succes van uw onderneming, maar vormt tegelijkertijd de grootste kostenpost. Kleine fouten kunnen dan ook al gauw flink in uw nadeel uitpakken. CleanJack is een online managersysteem waarin u werkafspraken vastlegt. Vervolgens kunt u op basis daarvan planningen en roosters maken. Op het moment dat uw schoonmakers zich op hun locatie melden en op de hoogte worden gesteld van de taken, kunt u het proces real-time volgen. De uitgevoerde taken en werkelijke werktijden leest u af in de software.

Doe een beroep op dit bedrijf om uw werk gemakkelijker te maken

https://www.mid-se.be/