De eerste pagina
Image default
Auto

Waarom zakelijk een bus leasen?

Bus leasen wordt steeds gewoner in de huidige maatschappij. Je kunt een bus leasen voor je bedrijf om zorgeloos nieuw te kunnen rijden tegen een vaste maandprijs. Er zijn veel redenen te noemen om te kiezen voor het leasen van een bedrijfswagen, zoals een bus met een ruime laadbak. Zo heb je niets te maken met kosten voor afschrijving en je hoeft geen grote uitgave te doen om nieuw te kunnen rijden. Je hebt de volledige controle over de uitgaven aan de auto, want alle kosten zijn bij je maandbedrag inbegrepen. Je betaalt wel zelf je brandstof, maar de kosten voor bijvoorbeeld wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparaties zijn al in het maandbedrag ingecalculeerd.

Wat voor bedrijfsbussen kan ik leasen?

Je kunt veel verschillende bedrijfsbussen leasen. Het aanbod bedrijfswagens wordt steeds groter bij de meeste leasemaatschappijen, waardoor de keuze steeds breder wordt. Hierdoor kun je echt volledig uitgaan van wat jij nodig hebt voor de zaak. Wil jij bijvoorbeeld extra mensen kunnen vervoeren, bijvoorbeeld omdat een groep personeel op locatie werkt? Dan kun je je keuze hierop baseren. Heb je juist een bus nodig met veel laadruimte voor al je goederen of bijvoorbeeld om je gereedschappen veilig te kunnen vervoeren? Dan zijn er ook meer dan voldoende opties. Je kunt bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter leasen.

Een grote keuze aan bedrijfsbussen

Veel automerken leveren bedrijfsbussen in verschillende modellen. Deze modellen zijn vaak ook weer leverbaar in verschillende uitvoeringen of diverse klassen. Hierdoor ontstaat er een veelzijdige keuze aan bedrijfsbussen. Je kunt het best eerst een keuze maken voor een bepaald merk en model, zodat je daarna kunt kijken welke leasemaatschappijen deze bus kunnen aanbieden in een leasevorm die goed bij je past. Je kunt vervolgens bekijken welke tarieven er door de betreffende leasebedrijven worden gehanteerd, zodat je makkelijk kiest voor de meest goedkope optie

https://www.busleasen.com