De eerste pagina
Image default
Auto

Een bestelauto leasen tegen een scherpe prijs

Een bestelauto leasen kan tegenwoordig bij eindeloos veel leasebedrijven. Dit is goed voor ondernemers, want dit betekent dat er ook veel variatie in prijzen is. De prijzen voor het leasen van een bestelauto zijn niet vastgelegd, waardoor iedere leaseonderneming zelf mag bepalen hoe hoog of hoe laag de leasetarieven liggen. Hierdoor zijn er vaak grote verschillen te vinden in de leaseprijzen. Je kunt dan ook makkelijk zoeken naar de bestelwagens die te leasen zijn tegen de scherpste leaseprijs. Zo ben je over het algemeen heel voordelig uit wanneer je gaat voor Peugeot Partner lease met een contract voor minimaal twee jaar.

Short lease is vaak duurder

Er zijn voor bedrijven meerdere soorten leasecontracten. Je kunt bijvoorbeeld leasen met operational lease, maar voor korte periode is er ook short lease. Dit zijn slechts twee opties, want er zijn meer mogelijkheden. Je kunt ook uit meerdere varianten kiezen wanneer je wilt gaan voor Peugeot Partner lease. Hierbij is het goed om er rekening mee te houden dat de prijs voor het leasen van deze bestelauto vaan hoger worden naar mate de leaseperiode korter wordt. Op maandbasis ben je met operational lease dan ook goedkoper uit dan met short lease. De leaseperiode moet natuurlijk vooral goed bij je passen, maar als je voor lange tijd een goede bedrijfsauto nodig hebt, dan is het voordeliger om een langlopend contract af te sluiten dan meerdere short lease contracten achter elkaar.

Diverse kosten zijn inbegrepen

Niet alleen bij de Peugeot Partner lease, maar bij het leasen van de meest uiteenlopende bedrijfs- en bestelauto’s zijn veel kosten bij de maandprijs inbegrepen. Je kunt hierbij denken aan de kosten voor wegenbelasting en natuurlijk voor de autoverzekering. Ook reparaties en onderhoud worden door de leaseonderneming vergoed, maar je hebt vaak wel te maken met een eigen risico. Ook dit is een aandachtspunt als je een bestelauto wilt leasen.

https://www.bestelautoleasen.com