De eerste pagina
Image default
Auto

Een grote kans van slagen bij 123 Theorie

Droom jij over je eigen auto? Vandaag kun je de eerste stap zetten! Kies voor autotheorie in 1 dag bij 123 Theorie. Alles begint met het theorie-examen. Dit moet je doen bij een officiële CBR-locatie. Het examen is verplicht, want pas als je het theoriecertificaat in je bezit hebt mag je autorijlessen nemen.

Tijdens het autotheorie-examen laat je zien dat je verschillende soorten gevaar om en rond wegen kunt herkennen en dat je op de hoogt bent van de verkeersregels. Verder toon je verkeersinzicht. Veel jongeren zien ertegenop om dit examen te doen. Ze verwachten dat ze veel en hard moeten studeren. Sommigen worden bij de gedachte eraan al nerveus. Laat ons je vertellen dat dit absoluut niet nodig is. 

Als je kiest voor 123 Theorie:

· krijg je les en doe je examen op één en dezelfde dag;

· komen er geen boeken aan te pas;

· is er geen huiswerk en

· slaag je gewoon in 1 keer!

De opzet van het lesprogramma blijkt uitermate effectief en efficiënt. Slimme docenten leggen de regels uit, lichten de borden toe en geven je handige ezelsbruggetjes.

Dagcursus autotheorie

Bij de dagcursus theorie van 123 Theorie blijkt het steeds weer: veel leerlingen hebben baat bij het oefenen met examenvragen. Dit is precies het soort vragen dat je ’s middags op het examen krijgt. Een belangrijk verschil tussen 123 Theorie en andere opleidingsinstituten is dat meiden en jongens met ADHD, dyslexie, faalangst en taalproblemen een even grote kans van slagen hebben.

De opleiders hebben jarenlange ervaring en weten wat nodig is om relaxed te blijven, het beste uit jezelf te halen en het examen te halen. Als je enthousiast bent over 123 Theorie, kun je online kijken wanneer er een opleidings-dag is bij jou in de buurt.

Zodra je je opgegeven hebt, ontvang je een bevestiging met belangrijke, aanvullende gegevens. Heb je nog een vraag? Die kun je via verschillende kanalen stellen. Bel met 085 0606 1230, app naar 0629 99 99 62 of stuur een mail aan info@123-theorie.nl. Een bericht posten op Facebook en / of Instagram kan natuurlijk ook.

https://www.123-theorie.nl/