De eerste pagina
Image default
Auto

Een vrachtwagen wassen met Truckwash 1

Bij Truckwash 1 kan je een vrachtwagen wassen in de professionele Truckwash gelegen te Roosendaal en Rilland, maar je kan ook dit natuurlijk ook zelf doen. In de webshop van Truckwash 1 vind je verschillende hoge kwaliteit producten die het mogelijk maken om thuis of op werk het vrachtwagen onderhoud mogelijk te maken. Een vrachtwagen wordt vaak gezien als een visitekaartje van het bedrijf en daarom dient een vrachtwagen er altijd goed uit te zien. Maar dit is niet het enige voordeel. Met regelmatig onderhoud verleng je ook de levensduur van de truck.

Verschillende middelen voor het onderhoud van je wagen

Voor het onderhoud heb je specifieke reinigingsmiddelen, poetsmiddelen- en materialen, shampoos en geurmiddelen. Die categorieën zijn weer onder te verdelen in bijvoorbeeld velgenreinigers, borstels en dashboardreinigers. Zo is er voor elk oppervlak en onderdeel van de wagen wel een passend middel. In de webshop van Truckwash 1 vind je alle middelen die je nodig hebt om je wagen weer helemaal als nieuw te maken. Natuurlijk van enkel en alleen A-merken. Zo vind je er onder andere de volgende merken terug:

-Alcoa

-Great Lion

-Poppy Grace Mate

-Rilsan

-Smartwax

-TrukWizard

-Vikan

-White Diamond

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers zijn ideaal voor elke wagen. Ze maskeren vervelende geuren. Een luchtverfrisser voor de auto of een ander type voertuig kopen kan je bij Truckwash 1 doen van de merken Great Lion en Grace Mate Poppy. Het zijn hoge kwaliteit luchtverfrissers die wel tot enkele maanden kunnen blijven hangen. Ze doen het extra goed als je van te voren het interieur goed reinigt. Dit kan je als volgt doen:

-Haal het voertuig helemaal leeg.

-Stofzuig het voertuig grondig.

-Maak de automatten goed schoon en klop deze uit.

-Reinig alle ramen.

-Reinig het interieur en vergeet de bekleding niet.

-Vervang het interieurfilter.

https://www.truckwash1.nl/