De eerste pagina
Image default
Bedrijven

Online boekhouden is eenvoudig

Online boekhouden is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Er zijn niet veel bedrijven meer die de boekhouding nog enkel op papier uitvoeren en automatiseren is vaak aan de orde. Hiervoor zijn dan ook tal van systemen op de markt.

Boekhouding, facturen en CRM

Met een geautomatiseerd systeem zoals Yoursminc is de boekhouding snel geregeld en kun je dit zelf maar ook door een ander laten doen als je er zelf niet zo bedreven in bent. Het systeem kan de gehele boekhouding voor je bedrijf in orde maken maar je krijgt er ook een facturatieprogramma en een CRM systeem bij.

Zorg voor passende facturen

Met het facturatieprogramma kun je als bedrijf zelf je facturen maken die je naar de klanten verstuurt. Deze krijgen een professioneel uiterlijk maar kunnen ook volledig naar je eigen wens gemaakt worden. Zo passen ze prima bij de huisstijl van je bedrijf maar zijn ze ook eenvoudig te herkennen voor de klanten. Die weten zo direct van wie een bepaalde factuur afkomstig is.

Alle delen staan met elkaar in verbinding

Omdat de onderdelen van het systeem allemaal met elkaar in verbinding staan kunnen de gegevens uit bijvoorbeeld het boekhoudprogramma ook overgeheveld worden naar het facturatieprogramma. Dit scheelt je veel werk en betekent ook tijdwinst. Op die manier zijn de gegevens altijd kloppend omdat je ze zo overneemt en niet meer opnieuw hoeft in te voeren.