De eerste pagina
Image default
Gratis en Prijsvragen

Immo Knokke

U heeft besloten dat u uw woning of appartement in Knokke wil verkopen, of u bent op zoek naar een nieuw onroerend goed in die regio. U wil wel beroep doen op een immobiliënkantoor, maar u hoort de wildste verhalen over malafide makelaars, en de moed zakt u in uw schoenen. Die negatieve verhalen die u hoort, komen ongetwijfeld van mensen die niet met Liv’ Immo hebben gewerkt. Liv’ Immo is een gerenommeerd vastgoedkantoor in Knokke, met veel ervaring en een gemotiveerd team. Met dit kantoor werkt u in alle vertrouwen en discretie samen, of u nu wil kopen of verkopen. Staat uw pand te koop?

Laat Liv’ Immo dan het werk voor u doen. Er wordt een gedetailleerd dossier opgesteld, kandidaat-kopers kunnen uw huis of appartement bezoeken samen met een enthousiaste verkoper en wanneer u tot een akkoord bent gekomen, wordt een verkoopovereenkomst opgesteld waar u zo mee naar de notaris kan. U kan op uw beide oren slapen, de verkoop van uw onroerend goed is in veilige handen bij dit kantoor.

Ook als u op zoek bent naar een pand in Knokke kan u bij Liv’ Immo met een gerust hart terecht. In de grote portefeuille van panden te koop en te huur vindt u vast wat u zoekt. U krijgt alle nodige informatie en kan rustig uw tijd nemen om uw beslissing te maken. Als de onderhandelingen met de verkopende partij afgerond zijn en de verkoopovereenkomst getekend is, hoeft u alleen nog te vieren. Benieuwd wat Liv’ Immo uit Knokke u te bieden heeft? 

http://www.livimmo.be/nl