De eerste pagina
Image default
Vakantie

Oriënteer je alvast op een vakantie in Frankrijk op een veelzijdig park

Grote kans dat jij op dit moment meer aan vakantie toe bent dan ooit. Doet het gure herfstweer jou ook zo verlangen naar zon en warmte? Geen beter moment om je op een mooie vakantiebestemming te oriënteren. Wil je verzekerd zijn van prachtig weer, een veelzijdige omgeving en een luxe accommodatie? Dan is het boeken van een van de comfortabele vakantiehuizen in Frankrijk van de vooraanstaande keten FranceComfort een aanrader, in het bijzonder als je kiest voor een vakantiehuis op een park in een van de veelzijdige regio’s: Languedoc, Poitou-Charentes, Aquitaine-Gironde, Dordogne-Lot, Languedoc, Provence-Côte d’Azur of Rhône-Alpes. 

Volop keuze uit luxe vakantiehuizen in Frankrijk 

Verspreid over deze schitterende vakantieregio’s in Midden- en Zuid-Frankrijk, vind je maar liefst dertien vakantieparken van de gerenommeerde keten FranceComfort. De vakantiehuizen variëren van accommodaties die geschikt zijn voor vier en zes tot acht personen. Iedere vakantievilla biedt je een comfortabele uitvalsbasis. Je hebt er bijvoorbeeld de beschikking over een wasmachine, een droger, een vaatwasser, satelliet-tv en WiFi. Ook zwemmen in een van de openluchtzwembaden, jeu de boules spelen, tennissen, lunchen en dineren in de restaurants, kun je allemaal met een gerust hart doen. Vrolijke animatieteams en leuke kidsclubs brengen veel vertier voor de jeugdige vakantiegangers. Wil je dit jaar groots uitpakken? Op sommige FranceComfort parken is het mogelijk om een vakantiehuis met een privé zwembad te boeken. Maakt jouw lieve vriend met vacht deel uit van de familie? Op bepaalde vakantieparken is je hond ook van harte welkom! 

Vakantieparken met Nederlandstalige beheerders 

Wat een vakantie in een van de vakantievilla’s in Frankrijk op een zonovergoten park van FranceComfort extra aantrekkelijk maakt, is dat die worden beheerd door Nederlands sprekende beheerders. Tijdens je vakantie in Frankrijk wil je natuurlijk onbezorgd genieten van een andere omgeving, en er even helemaal uit zijn op een vakantiepark met comfortabele voorzieningen. Toch is het prettig om je enigszins thuis te voelen en in je eigen taal te kunnen spreken. Dat maakt het communiceren net een stukje makkelijker. Als je kiest voor een vakantie in een Frans departement met een receptie met beheerders die Nederlands spreken, tref je behulpzame medewerkers die de regio kennen als hun broekzak. Zij begrijpen precies wat jij leuk en belangrijk vindt om er een aangenaam verblijf van te maken. Omdat je hen in je eigen taal kunt aanspreken, maakt dat alles een stuk toegankelijker. Niet iedereen is de Franse taal immers machtig. 

De Nederlandstalige beheerders zorgen er niet alleen voor dat jouw verblijf tot in de puntjes wordt verzorgd, maar voorzien je ook van nuttige tips over de omgeving, zoals niet te missen trekpleisters, mooie wandelpaden en fietsroutes en leuke kinderactiviteiten.