De eerste pagina
Image default
Vakantie

Waar kun je goedkoop overnachten in Bokrijk?

Ben je op zoek naar een accommodatie waar je goedkoop kunt overnachten in Bokrijk? Neem dan eens een kijkje op de website van Vlaamse Jeugdherbergen, een overkoepelende organisatie waar je tal van logeeradresjes terugvindt. Het Provinciaal Domein Bokrijk vind je in de buurt van de stad Genk, in Belgisch Limburg. Genk en het Provinciaal Domein Bokrijk bieden tal van recreatiemogelijkheden zodat het helemaal geen verkeerd idee is om naar een goedkope locatie voor een overnachting te zoeken als je dit gebied wilt gaan ontdekken. Een aanrader voor goedkoop overnachten in Bokrijk is Jeugdherberg De Roerdomp. De jeugdherberg is een ideale locatie voor een overnachting bij een uitje met de school of een weekendje weg met het gezin. Want in tegenstelling tot wat de naam suggereert, biedt deze jeugdherberg niet alleen goedkope overnachtingen aan jongeren, maar kun je er ook terecht met je gezin of als je jong van geest bent.

Bezoek allerlei leuke attracties

Het Provinciaal Domein Bokrijk is een bijzonder leuke bestemming voor een uitje of vakantie met kinderen. Naast het kasteel Bokrijk is er een openluchtmuseum met zo’n 140 verschillende gebouwen uit de periode 1600 tot 1950. Het openluchtmuseum loopt deels door in het arboretum en in het openluchtmuseum vind je ook ‘Het vreemde bos’ met beelden van kunstenaar Hugo Duchateau die zich schuilhouden tussen de bomen. Maar voor de kinderen zijn de kinderboerderij en de grootste gratis speeltuin van België waarschijnlijk de leukste attracties. Neem dus de tijd om al deze attracties te bezoeken en kies ervoor om goedkoop te overnachten in Bokrijk bij een jeugdherberg.

 

Boek vandaag nog je kamer en wees zeker van je plaats

Als je een schoolreisje of een gezinsuitje aan het plannen bent en je goedkoop wilt overnachten in Bokrijk, dan kun je dat doen bij Jeugdherberg De Roerdomp. Deze jeugdherberg heeft naast grote gemeenschappelijke slaapzalen ook enkele familiekamers voor twee tot zeven personen. Boek dus snel een overnachting bij deze gezellige jeugdherberg als je een leuke uitvalsbasis zoekt om het Provinciaal Domein Bokrijk te ontdekken.

https://www.jeugdherbergen.be/nl