De eerste pagina
Image default
Auto

Beleef Rotterdam met Tourist taxi Rotterdam

De stad Rotterdam staat in 2016 in de Top 10 Best in Travel van de vermaarde Lonely Planet en is dus voor toeristen zeker een bezoek waard. Bezoek je als toerist de grootste havenstad van Europa, dan is vervoer per taxi misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar toch is dat een goede optie. Een taxi is een stuk comfortabeler dan andere vormen van openbaar vervoer. Het uitzoeken van vertrek- en aankomsttijden is niet nodig en je hoeft zelf niet op het verkeer te letten en hebt zo alle gelegenheid om de indrukken van de stad tot je te laten doordringen.

Bezienswaardigheden

Rotterdam heeft vele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Dit kan te voet of per bus of metro, maar een taxi huren is natuurlijk ook een optie. Het grote voordeel is dat je voor de deur van je hotel wordt opgehaald en rechtstreeks naar de door jou gewenste bestemming wordt vervoerd. Bezoek op deze manier bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp waar ieder jaar jonge dieren worden geboren. Rotterdam beschikt over tientallen musea met toonaangevende vaste collecties en regelmatig wisselende exposities. Rondom het Museumpark vind je een aantal grote musea waaronder het wereldberoemde Museum Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal, Het Nieuwe Instituut en het Natuurhistorisch Museum. Door middel van Tourist taxi Rotterdam kun je eenvoudig een geschikte taxi vinden.

Shop ‘till you drop

Rotterdam is shoppingstad bij uitstek. Alle bekende winkelketens zijn er te vinden en natuurlijk is er de befaamde “koopgoot” en sinds vorig jaar de nu al beroemde Markthal, die zeven dagen per week geopend is. Hier vind je alle mogelijke verse producten, met recht de grootste markt van Nederland. En overdekt, dus ook bij minder goed weer te bezoeken. En wat is er fijner dan met je volle tassen in een taxi te kunnen stappen die je netjes weer voor de deur van je hotel afzet.

http://goedkopetaxirotterdam.nl/