De eerste pagina
Image default
Relatie

Boost de vitaliteit van uw bedrijf!

Is uw organisatie nog vitaal of staat u daar nooit bij stil. Het kan slim zijn het in kaart te brengen middels een Medewerkerstevredenheidsonderzoek ook wel een MTO genoemd. Met deze uitkomsten meet je de Medewerkerstevredenheid en zie je de verbeterpunten. Het is wel van belang om het juiste Medewerkers-onderzoek te kiezen. Er worden hedendaags verschillende Medewerkers-onderzoeken aangeprijsd, maar de kwaliteit laat soms te wensen over.

Maar het is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Er zijn veel mto’s die zich specialiseren in het Medewerkers-onderzoek. Welke is nu de juiste? Hier valt geen makkelijk antwoord op te geven. Elk onderzoek heeft zo zijn eigen focus om de Medewerkerstevredenheid in kaart te brengen.

Om te beginnen is het belangrijk te bepalen wat het totale budget is en hoe precies je via het MTO de Medewerkerstevredenheid wil meten. Waar het ene onderzoek zich louter aanbiedt als een vragenlijst en daaruit conclusies trekt en je als manager zelf moet weten wat je ermee doen wil.  Is er nu ook de VitaliteitsAPK. Dit instrument is door Carrièrepoort ontwikkelt.

Stap: Om te beginnen krijgen medewerkers een vragenlijst die statistisch onderbouwde resultaten geeft, deze resultaten richten zich op de Bevlogenheid, Productiviteit en Risicoweerbaarheid van de invuller. Na afronding van het Medewerkers-onderzoek krijgt de invuller de uitslag en wordt hij of zij actief begeleidt om aan zichzelf te werken. Via het online dashboard kan er namelijk gelijk per onderwerp een dienst worden ingeschakeld. Stel dat uit het Medewerkers-onderzoek volgt dat de invuller zich sterk kan verbeteren in het communiceren, dan staat er in het online dashboard een optie om een coach in te schakelen die hierin gespecialiseerd is.

Wil je meer weten over de vervolgstappen? Neem dan contact op met Carrièrepoort via info@carrièrepoort of bel 010 – 785 71 78. Carrièrepoort denkt graag mee!

http://www.carrierepoort.nl