De eerste pagina
Image default
Vakantie

Boek een kamer bij dit hotel in Poperinge

Heeft u zin om er eens lekker tussenuit te gaan met vrienden en familie en wilt u West-Vlaanderen beter leren kennen? Skindles biedt de uitkomst. Dit hotel in Poperinge voldoet aan alle voorwaarden voor een heerlijke vakantie. Zo is het hotel gevestigd in een levendige omgeving met restaurants en winkels en kunt u genieten van de prachtige natuur in de buurt. Er is hier van alles te doen: van leuke dagtripjes tot wandelingen. Voor ieder wat wils.

Voor wie is het hotel bedoeld?

Het hotel in Poperinge biedt ruimte voor groepen tot 24 personen. Het is dus mogelijk om er met een grote groep te verblijven. Dit is dus ideaal voor een vakantie met de hele familie of met een grote vriendengroep. Ook kinderen zullen zich er prima vermaken. Het hotel in Poperinge is echter niet alleen geschikt voor vakanties, maar ook voor zakelijke doeleinden. De Skindles business flats zijn uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf.

Wat biedt het hotel?

Het gezellige hotel heeft van alles te bieden. Het vakantiehuis voor 24 personen bestaat uit zes verschillende appartementen, zodat u wel dicht bij elkaar in de buurt bent, maar toch de nodige privacy heeft. De benedenverdieping is voorzien van een volledig uitgeruste professionele keuken, met daarnaast een authentieke bar. Bovendien is er een aparte Dining room, waar u met uw hele gezelschap kunt ontbijten, lunchen en dineren. Muziekliefhebbers kunnen hun geluk niet op in de salon, waar een piano en gitaren staan. Bovendien staat hier een grote televisie.

Leer meer over het hotel

De eigenaren van het hotel zijn Chantal en Peter. Het hotel is gevestigd in een Classicistisch herenhuis dat stamt uit de 18e eeuw, dat een rijke geschiedenis heeft, die verband houdt met de Eerste Wereldoorlog. Dit geldt vooral voor Engelsen, die hier vlak na de Eerste Wereldoorlog regelmatig kwamen om slagvelden en militaire kerkhoven te bezoeken. Het hotel had hierdoor vroeger een illuster imago, maar is inmiddels een gezellig familiehotel.

https://www.skindlespoperinge.com/