De eerste pagina
Image default
Auto

Een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen leasen

Heb je een bedrijf en ben je op zoek naar een auto? Dan is een leaseauto een voordelige optie. Stel, je hebt online naar informatie gezocht en het blijkt dat het interessant is om te leasen en je gaat je eerste bedrijfswagen leasen, kies je dan voor een nieuwe bedrijfswagen, of een tweedehands? De keuze is best nog wel moeilijk en hangt ook af van wat je belangrijk vindt. Wil je een bedrijfswagen leasen die totaal nieuw is en nog geen gebruikssporen heeft, of maakt het niet zoveel uit waar je in rijdt, als de kosten maar laag zijn en de auto goed rijdt en goed onderhouden wordt? Is dat laatste het geval, dan kan je kiezen voor een leaseplan om een tweedehands auto te leasen.                                                           

Een nieuwe bedrijfswagen leasen

Veel mensen denken dat leasen van een auto alleen gebonden is aan een nieuwe auto. Waarschijnlijk hoor je weleens van vrienden of kennissen dat ze via hun werkgever een nieuwe leaseauto krijgen. Dat is natuurlijk mooi en het voordeel is dat je in een hele nieuwe auto rijdt die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Je betaalt voor een nieuwe bedrijfswagen leasen alleen wel de hoofdprijs. Als werkgever, of als eigen bedrijf loont het toch om te kijken naar de opties van een tweedehands bedrijfswagen leasen. 

Waarom een tweedehands bedrijfswagen leasen?

Er zijn diverse voordelen als het gaat om het leasen van een tweedehands auto. Een auto verliest het meeste aan waarde in de eerste twee jaar nadat hij de fabriek heeft verlaten. Een leasemaatschappij schrijft gedurende deze jaren veel af. Ga je een tweedehands bedrijfswagen leasen van 2 of 3 jaar oud, dan scheelt je dat behoorlijk veel geld, omdat de meeste afschrijving al heeft plaatsgevonden. De leaseprijs geldt over de gehele leaseperiode en dat maakt een nieuwe bedrijfswagen leasen juist zo duur.

http://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl