De eerste pagina
Image default
Bedrijven

De diensten van VDP

De sterk uitgebouwde logistieke service van VPD is niet alleen een ondersteuning voor onze transportdiensten. We zijn er ook voor u als warehousing. Ook voor u als klant biedt dit heel wat voordelen. Onder andere het feit dat wij 12.000 m2 aan magazijnen met laadkaaien tot onze beschikking hebben in 1731 Zellik. Ook hebben we 10.000 m2 aan magazijnen met laadkaaien in 1480 Tubize. 10.000 m2 aan magazijnen met laadkaaien in 1502 Lembeek. Daarnaast ook 1.000 m2 aan geconditioneerde opslag. Van overslagzones maken wij ook gebruik van. Een douane magazijn mag ook gebruikt worden. Orderpicking is ook een optie als dat gewenst is. Als onze goederenbehandeling wordt gedaan door ervaren en getrainde medewerkers. Daarnaast zijn al onze goederenbehandeling met specifiek en modern materiaal gemaakt. We hebben alle types vorkheftrucks en klemheftrucks die nodig zouden zijn. Die worden onder andere gebruikt voor stapelrekken of ‘blokstockeren’. Ons integraal voorraadbeheer houdt in opslag van uw goederen in onze eigen magazijnen. Met levering vanuit onze magazijnen rechtstreeks naar uw klant. Afhalingen kan rechtstreeks bij uw leveranciers. Redenen zat om bij ons uw gewenste dienste uit te voeren!

Naast distributiediensten hebben we ook onder andere magazijnen te huur. Wij hebben nog enkele ruimtes ter beschikking te Lembeek en Tubize. Een ruime magazijnruimte. En ook een bureel. Bent u geïnteresseerd om een gedeelte te huren? Laat ons dan gerust iets weten op het nummer: 02/391.41.90.

Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn. Onze binnenlandse distributie vinden plaats in België en Luxemburg met dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. De sortering gebeuren in ons magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten op de volgende werkdag. Van Tracking & Tracing kunt u gebruik maken. Net als van POD via internet.

https://www.vpd.eu/