De eerste pagina
Image default
Auto

Auto leasen heeft voordelen

Een auto voor het bedrijf leasen, kan goedkoper zijn dan er één kopen. Als je de auto alleen zakelijk gebruikt, kun je op zoek gaan naar een voordelig pakket, zodat je ook echt goedkoper uit bent. Vaak rijden werknemers ook thuis met de auto van de zaak. Ook voor hun is het belangrijk om een goedkope leaseauto te hebben. Zij krijgen namelijk te maken met een bijtelling van de belastingdienst. Om een bedrijf te vinden, kun je eerst op internet opzoeken welke vormen van goedkoop auto leasen er zijn. Er zijn namelijk meerdere manieren mogelijk. Zo bestaat er financial lease of short lease.

Verschillende manieren van goedkoop auto leasen Operational lease is leasen zoals het in de jaren tachtig van de 20e eeuw bedacht is. Het lijkt op een auto huren, alleen is er nog een aankoop optie. Daar hoef je dus niet persé gebruik van te maken. Je betaalt per maand een afgesproken bedrag en het leasebedrijf zorgt voor alles. De risico’s zijn dan ook voor de lease maatschappij. Bij financial leasing is de leasemaatschappij juridisch eigenaar, maar de lessee (die dus de auto least) is economisch eigenaar. Je moet dan zelf zorgen voor onderhoud, brandstof en dergelijke. Verder heb je nog short lease. Je least dan een auto voor een korte termijn.

Wat is het goedkoopst? Dat is afhankelijk wat je wilt. Wil je geen omkijken naar je auto, omdat je daar geen tijd voor hebt, dan is operational leasen misschien een betere oplossing. Wil je zelf meer in de hand hebben, dan kan financial leasen ook een goede optie zijn en is misschien dan goedkoper, omdat je bijvoorbeeld toch zelf zuinig rijdt. Verder maakt het natuurlijk uit of je een grote wagen neemt, voorzien van allerlei snufjes, of dat je een eenvoudige energiezuinige auto least

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl