De eerste pagina
Image default
Eten en drinken

Welke formule van de mobiele frituur kiest u voor uw event?

U plant binnenkort een business event of een feest bij u thuis en wenst de frituur aan huis te laten komen? Goed idee! Zo trakteert u namelijk uw gasten op heerlijke, Belgische frieten terwijl u zelf niet in de keuken hoef te staan. Laat daarom de mobiele frituur van Friet & Co aan huis komen. Dit bedrijf uit Antwerpen beschikt over een moderne mobiele frituur die aan huis komt bakken volgens artisanale wijze. Het bedrijf werkt daarbij met drie vaste formules met een kostprijs per persoon. Als u deze frituur aan huis laat komen weet u dus altijd op voorhand exact wat dat u gaat kosten.

Drie formules à volonté

Friet & Co biedt met zijn frituur aan huis drie vaste formules aan. Elke formule is compleet à volonté en biedt uw gasten versgebakken frieten, lekkere sauzen en een assortiment aan snacks. De Genieters-formule voor 9,4 euro per persoon bestaat uit een assortiment van zeven snacks. De Deluxe-formule biedt u dan weer 11 snacks voor 11 euro per persoon. Ook vegetarische snacks behoren bovendien dat het aanbod zodat elke gast op uw feest lekker kan meesmullen. Naast de formules beteelt u nog een vaste kostprijs voor het huren van de mobiele frituur, inclusief personeel dat instaat voor het bakken en bedienen. Zo weet u dus op voorhand duidelijk de kostprijs. Naast de vaste formules, biedt Friet & Co ook de mogelijkheid om een formule naar wens samen te stellen. De prijs hiervan is dan in samenspraak.

Contacteer de frituur aan huis voor een offerte

Weet u al welke formule u kiest om de frituur aan huis te laten komen voor uw event? Laat het Friet & Co weten en zij bezorgen u een offerte op maat. Wie weet genieten uw gasten binnenkort van de beste Belgische frieten. Meer weten over de mogelijkheden van de mobiele frituur voor uw particulier of zakelijk event? Op de website van het bedrijf vindt u alle informatie en contactgegevens.