De eerste pagina
Image default
Eten en drinken

Keuze uit de lekkerste gerechten bij het restaurant in Bergen op Zoom

La Pucelle werkt als restaurant in Bergen op Zoom altijd met verse producten, die ze deels zelf telen. Zo verwerken ze zelf gekweekte kruiden uit de moestuin bij de Markiezenhof. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek. Voor zowel lunch als diner bent u bij dit restaurant aan het juiste adres. De menukaart wisselt minimaal vier keer per jaar, zodat u een seizoensgebonden gerecht op uw bord krijgt. Tijdens het gerecht lekker genieten van een drankje? De medewerkers van het restaurant adviseren u graag over welke drank het best bij uw gerecht past.

Vier uw feest bij het restaurant in Bergen op Zoom

Heeft u iets te vieren met vrienden en familie? Of wilt u trouwen op een schitterende plek? Of heeft u iets anders te vieren? Restaurant La Pucelle helpt u hier graag bij. U heeft de mogelijkheid om uw feest te vieren in verschillende kamers om uw dag gegarandeerd tot een succes te maken. Zowel de aankleding als de catering wordt helemaal verzorgd door het restaurant. Zo kunt u onbezorgd genieten van de aanloop naar uw feest. Of u nu een eenvoudig feest wilt geven of er een uitgebreide viering van wilt maken, in beide gevallen wordt er rekening gehouden met uw budget. U zorgt voor de gasten, het restaurant in Bergen op Zoom regelt de rest!

Beleef een onvergetelijke avond het hele jaar door in het restaurant in Bergen op Zoom

Het hele jaar door is Restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom een fijne plek om te genieten met vrienden en familie. Bij kouder weer staat de open haard aan. In de zomer maakt u gebruik van het prachtige terras, die is gelegen tussen de paleismuren. Naast de fijne sfeer geniet u ook van de meest overheerlijke gerechten. Er wordt alleen gewerkt met verse producten en dit proeft u. De menukaart wordt minimaal vier keer per jaar aangepast, zodat deze perfect past bij het seizoen waarin u zich bevindt. Wilt u direct een tafel reserveren? Dit doet u heel eenvoudig via de website. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de vriendelijke medewerkers.