De eerste pagina
Image default
Webdesign

Website laten maken

Sinds kort ben ik op zoek naar een webdesign bedrijf, want ik wil een website laten maken, dit heeft SiteToGo.nl voor mij gedaan (later meer hierover). Ik ben nu sinds kort verhuisd naar België terwijl ik 15 jaar in Nederland heb gewoond. Dat is dus een hele stap. Nu ik in Belgie woon, wat net over de grens is bij de provincie Brabant, woon ik nog vlakbij Nederland dus wil ik nog wel wat Nederlandse bedrijven pakken voor webdesign omdat de Belgische varianten mij niet zo erg aantrekken. Wat ik daar allemaal over ga vertellen lees je in dit blogje over hoe ik alles heb aangepakt.

 

Google.be

Natuurlijk was het eerst even wennen, want ik heb geen Google.nl meer nodig maar Google.be. Ik ben dus op Google.be bezig geweest en gaan zoeken op ‘website laten maken’ kwam daar maar zo een Nederlands bedrijf tegen die mij daar bij kon helpen. Alles zag er ook stukken beter uit dan bij de Belgische bedrijven en het leek me daarom ook een prima oplossing om mijn website door een Nederlands bedrijf te laten maken. Ik kwam in aanraking met het bedrijf SiteToGo.nl en die hebben mij laten weten dat het maar 450 euro kost om een website te laten maken, wat ik overigens een heel mooi bedrag vind en onder mijn budget ligt. SiteToGo.nl maakt gebruik van templates. Dat houdt in dat het standaard opmaken zijn waar ze alleen de kleuren en de tekst toe gaan voegen naar jouw wensen, vandaar ook het bedrag maar het is ideaal!

 

SiteToGo.nl is mij dus gaan helpen en een prachtige website voor me gaan maken waar ik erg veel schik van heb hier in België. Ik heb er ook zeker positief commentaar op gekregen van mijn nieuwe landgenoten en collega’s!