De eerste pagina
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed bij dé Europese marktleider

Heeft u een bedrag opzij staan waar u graag iets mee wilt doen? Wilt u er wel zeker van zijn dat u hier op langere termijn uw voordeel uit haalt? Dan zou investeren in vastgoed wel iets voor u kunnen zijn! Als u in vastgoed wilt beleggen in België of Nederland, doet u er goed aan om een echte specialist onder de arm te nemen die u hiermee kan helpen. Center Parcs Vastgoed is hier het ideale voorbeeld van. Deze specialist is al jaren dé referentie als het gaat om het beheer en ontwerp van toeristische accommodaties. Als u wilt investeren in vastgoed, bent u bij deze expert dus zeker op de juiste plek!

Investeren zoals u dat wilt

Als u gaat investeren in vastgoed, doet u dit op de manier zoals u dit wilt. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. U kunt bijvoorbeeld in vastgoed beleggen met uw eigen vermogen, maar het is ook mogelijk om een financiering aan te gaan. Waar u ook voor kiest, zekerheid heeft u sowieso! U krijgt gegarandeerd een vaste huuropbrengst uitgekeerd, wat de bezettingsgraad van uw cottage ook is. Verder hoeft u zich bijvoorbeeld ook geen zorgen te maken over extra kosten of over het onderhoud. Deze expert neemt dat allemaal voor zijn rekening. Bovendien geniet u te allen tijde van persoonlijke begeleiding en kunt u zorgeloos genieten van het fiscaal voordeel dat een vakantiewoning met zich meebrengt.

Contacteer de deskundige medewerkers

Wilt u een nieuwe uitdaging aangaan en lijkt het u ideaal om in vastgoed te beleggen? Wacht dan niet langer en neem meteen contact op met de deskundige medewerkers van Center Parcs Vastgoed. Zij staan u graag te woord en vertellen u alles wat u moet weten. U kunt dan meteen ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek waarin u al uw wensen en eisen duidelijk kunt maken? Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen? Ook dan staat het team voor u klaar met professionele antwoorden en gedegen advies. Wie weet bent u wel sneller dan u denkt de trotste eigenaar van een gezellig vakantiehuisje.