De eerste pagina
Image default
Auto

Renault Trafic leasen als bedrijfsauto

Je kunt bij diverse leasemaatschappijen de Renault Trafic leasen als bedrijfsauto. Dit voertuig is zeker een goede keuze, vooral omdat deze bedrijfsauto veel ruimte biedt voor het vervoeren van materieel, gereedschappen en andere zaken. Niet voor niets behoort de Renault Trafic tot de meest populaire bedrijfswagens. Je kunt de Renault Trafic leasen voor relatief korte periode, tot maximaal een jaar, als je kiest voor short lease. Echter, als je kiest voor operational lease, dan kan je de Renault Trafic bij bepaalde maatschappijen leasen tot een maximale periode van vijf jaren.

Een Renault Trafic leasen met operational lease

Het is verstandig om de verschillende leasevormen eens na te slaan op alle voorwaarden en regels. Hier zit namelijk nogal verschil in. Voor bedrijven is operational lease vaak de leasevorm die de meeste voordelen te bieden heeft, echter, dit moet ook voor jouw specifieke situatie ook de best passende oplossing zijn. Het grootste voordeel van operational lease is wel dat jij als onderneming niet de verantwoording over de auto draagt. Deze blijft namelijk op naam van de leasemaatschappij staan. Je hoeft de Renault Trafic dan ook niet op de balans te zetten als eigendom van de onderneming.

Optimale betrouwbaarheid door een Renault Trafic te leasen

Wanneer je besluit om een Renault Trafic te leasen, dan heb je zeker goede beslissing genomen als het gaat om de betrouwbaarheid van het voertuig. De Renault Trafic is niet alleen betrouwbaar, maar ook zeker duurzaam en van hoge kwaliteit. Daarnaast is het voertuig representatief en modern om te zien en vind je aan de binnenkant een mooi en ruim interieur. Kortom, als bedrijfsauto kan de Renault Trafic je alles bieden wat je nodig hebt. Uiteraard liggen de leasetarieven bij iedere onderneming verschillend. Het loont dan ook de moeite om de prijzen voor een Renault Trafic leasen met elkaar te vergelijken.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen