De eerste pagina
Image default
Auto's en Motoren

De Nordväl DC202-2CH

De DC202-2CH dashcam van Nordväl is een veelzijdig en krachtig apparaat, ontworpen voor automobilisten die zowel voor als achter hun voertuig alles willen vastleggen in haarscherpe kwaliteit. Deze dashcam biedt een scala aan functies die bijdragen aan veiligheid en gemak tijdens het rijden.

Belangrijkste kenmerken

4K Ultra HD voorcamera

De voorcamera van de DC202-2CH kan opnemen in 4K Ultra HD, wat zorgt voor extreem gedetailleerde en scherpe videobeelden. Dit is vooral nuttig bij het vastleggen van belangrijke details zoals kentekenplaten en verkeersborden, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

Als je de DC202-2CH alleen met de voorcamera gebruikt, kan deze zelfs opnemen tot 5K resolutie.

2K Achtercamera

De achtercamera biedt 2K-opnamekwaliteit, waardoor de dashcam een volledig zicht rondom het voertuig kan vastleggen. Dit is ideaal voor het registreren van achteropkomend verkeer en eventuele incidenten aan de achterzijde van het voertuig.

G-Sensor en parkeermodus

De ingebouwde G-sensor detecteert plotselinge bewegingen of schokken, zoals bij een aanrijding, en zorgt ervoor dat de betreffende opnames automatisch worden opgeslagen en beveiligd tegen overschrijven. De parkeermodus activeert de camera automatisch bij detectie van beweging of impact, wat helpt bij het bewaken van het voertuig wanneer het geparkeerd staat.

GPS Logging

Met geïntegreerde GPS-Logging registreert de dashcam de snelheid en locatie van het voertuig. Dit kan waardevolle informatie bieden bij het analyseren van incidenten en is handig voor reislogboeken.

Nachtzicht

De DC202-2CH is uitgerust met geavanceerde nachtzichttechnologie, die helderheid en zichtbaarheid in donkere omstandigheden aanzienlijk verbetert. Dit zorgt ervoor dat opnames ook ’s nachts duidelijk en bruikbaar zijn.

Installatie en gebruik

De installatie van de DC202-2CH is relatief eenvoudig, met bijgeleverde bevestigingsmaterialen en duidelijke instructies. De camera’s worden discreet op de voor- en achterruiten gemonteerd en verbonden met de hoofdunit, die zowel via een sigarettenaansteker als via een hardwire-kit van stroom kan worden voorzien.

Opslag en geheugen

De DC202-2CH ondersteunt micro SD kaarten tot 256GB, wat voldoende opslagruimte biedt voor lange opnamesessies. De dashcam maakt gebruik van een loop-recording functie, waardoor oude bestanden automatisch worden overschreven, behalve de bestanden die zijn beveiligd door de G-sensor of handmatige opname.

Conclusie

De Nordväl DC202-2CH dashcam is een uitstekende keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoogwaardige dashcam. Met zijn uitgebreide functieset, waaronder 4K-opname, nachtzicht, GPS-Logging en parkeermodus, biedt deze dashcam uitgebreide bescherming en gemoedsrust op de weg.

Naast de DC202-2CH heeft Nordväl ook nog twee andere modellen: de DC102 en de DC102-4K. Deze zijn hier te vinden.

https://nordval.eu/