De eerste pagina
Image default
Auto

Paruzzi heeft alles voor je oude Volkswagen

Sleutelen aan je oude auto is natuurlijk een leuke hobby. Maar waar vind je de Volkswagen onderdelen die je zo hard nodig hebt? Gelukkig kun je hiervoor gewoon terecht bij Paruzzi.

Originele onderdelen voor je VW kever

Sinds de oprichting in 1937 heeft Volkswagen heel wat verschillende auto’s geproduceerd. Hiervan is de Volkswagen kever misschien wel de bekendste. Dit type auto wordt sinds 2003 al niet meer gemaakt. En toch zijn er nog verrassend veel kevers die op de Nederlandse wegen rondrijden. Maar nu de productie is stilgelegd, kom je wel voor problemen te staan. Want de originele VW kever onderdelen zijn steeds lastiger verkrijgbaar. Zelfs een gewone Volkswagen dealer kan je vaak niet helpen. Bij Paruzzi vind je wél de onderdelen die je nodig hebt. Wij zijn namelijk de officiële Nederlandse partner van ‘Volkswagen Classic Parts’. Dat betekent dat we alle originele onderdelen direct van de Duitse fabrikant kunnen importeren.

Alle 40.000 onderdelen bestel je online

Het complete assortiment van Paruzzi bestaat uit meer dan 40.000 losse onderdelen. We hebben onder andere onderdelen voor de motor, het chassis, de remmen, bumpers het interieur. Zelfs voor een kleine kabelverbinder of extra kentekenverlichting zit je bij ons goed. En het handige is dat hier je huis niet meer voor uit hoeft. Want alle 40.000 onderdelen voor de Volkswagens zijn gewoon online te bestellen. Producten die op voorraad zijn, heb je vaak de volgende werkdag al in huis. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je verder kunt sleutelen. En heb je een vraag over een onderdeel of bestelling? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken via 31 (0)113 503555 (NL) of 09 3494131 (BE). Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.
Tip: bestel onze catalogus of bekijk ‘m online!

http://www.paruzzi.com/