De eerste pagina
Image default
Groothandel

Digitaal drukken

Digitaal drukken

Door alle nieuwe mogelijkheden op het gebied van drukwerk is het soms lastig kiezen. Want je krijgt zoveel optie waarvan je zelf niet weet wat het precies is. Je hebt daarin bijvoorbeeld offset drukwerk en digitaal drukwerk. En het is een stuk goedkoper om te kiezen voor digitaal drukwerk. Dit heeft namelijk heel veel mogelijkheden die ook op kleine schaal toe te passen zijn. Doordat dit ook daadwerkelijk digitaal klaargemaakt wordt is het niet nodig om eerst prints te maken voordat er gestart wordt met het drukken. 

a3 posters

Een mooi voorbeeld daarvan is een a3 poster. Dit is een grotere poster die veel bij bedrijven wordt gebruikt. Met een poster kun je aandacht vragen voor een bepaald onderwerp. En voor veel drukwerk heb je niet honderden posters nog maar gewoon een paar. Digitaal drukwerk is daar een mooie oplossing voor. Je kunt daarmee bijvoorbeeld verschillende posters voor verschillende afdelingen maken. Zo maak je het echt een unieke poster die ook echt aansprekend is. 

Je kunt ook kijken of flyers een optie zijn. Daarin kun je kiezen voor:

Met flyers als vervolg op de posters kun je de actie tot een succes maken. Mocht je creatief gezien geen mogelijkheden weten ga dan eens kijken op Google. Bij voorbeeld flyers en drukwerk kun je genoeg inspiratie opdoen. Zodat jij de actie met flyers, posters en digitaal drukwerk kunt maken. 

 

https://www.peterprint.be/