De eerste pagina
Image default
Telefonie

iPhone reparatie Antwerpen

iPhone reparatie Antwerpen

Voor iedereen die op zoek is naar een reparatie shop voor zijn of haar iPhone reparatie in Antwerpen kan ik je vertellen dan je bij De Telefoon Reparatie Winkel aan het juiste adres bent. Wij zijn al zo’n 10 jaar gespecialiseerd in het professioneel repareren van de iPhone toestellen. Ik zal een paar van onze iphone reparatie voordelen opnoemen: Zo geven wij op de meeste reparaties 2 jaar garantie, mag je meekijken als onze monteur jouw iPhone gaat repareren, zijn de meeste iPhone reparaties bij ons in Antwerpen binnen 30 tot 45 minuten al klaar. En is het zo dat je niet tevreden bent? Dan betaal je achteraf helemaal niks. Tenzij anders is afgesproken. Op deze manier onderscheiden wij ons van de meeste andere reparatie shops. En dat vond ook Testaankoop.be. Deze gaf ons de titel van ”Beste telefoon reparatie winkel van heel Vlaanderen”. Wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje of bel ons. Wij helpen jouw graag.

 

iphone scherm vervangen komt vaak voor

Het vervangen van een iPhone scherm dat komt echt ontzettend veel voor. Niet omdat het scherm van een iPhone sneller barst als een ander merk, maar omdat er gewoonweg veel meer iphone in de omloop zijn. Bijna 35% voor alle telefoons in omloop zijn iPhones. Dus dat we er daar veel van binnen krijgen is niet zo gek natuurlijk. Omdat wij 2 jaar garantie geven op een nieuw scherm en deze vaak al binnen een half uur gerepareert hebben komen erg veel klanten bij ons binnen om het scherm van hun iPhone te vervangen.

iphone reparatie op locatie

De Telefoon Reparatie Winkel bied ook aan jouw iPhone reparatie in de omgeving Antwerpen op locatie uit te voeren. We hebben een mobiele reparatiebus die we bij jou voor de deur parkeren. We halen jou iphone bij je op en repareren deze in onze bus. Na de reparatie brengen we hem netjes bij je terug en kan je betalen middels overschrijving. Ik denk niet dat we het nog makkelijker kunnen maken voor je. We doen dit overigens voor zowel onze zakelijke klanten als voor onze particulieren klanten.

reparatie afspraak maken

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact op via onze website, stuur een mail of bel met 1 van onze monteurs. We beantwoorden graag jou vragen en als je een afspraak wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook direct.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen