De eerste pagina
Image default
Telefonie

Digitaal aanmelden met hypermoderne QR-codes

Iedere Belg maakt andere vakantieplannen, maar meer en meer mensen durven het aan om het vliegtuig in te stappen en verre reis te maken. Waar je voorheen echter stond te prutsen om het vliegticket voorafgaand aan de vlucht tevergeefs probeerde te printen om het uiteindelijk maar aan de copyshop over te laten, is dat met DigiReceptie verleden tijd. QR-codes zijn namelijk hypermodern, terwijl papieren tickets achterhaald, onhygiënisch en inefficiënt zijn. Echter, hoe kun je je als passagier aanmelden bij een vlucht middels een QR-code en kan dit digitale bezoekerregistratiesysteem ook in de praktijk gebracht worden voor andere ondernemingen? In dit artikel word jij wegwijsgemaakt in de software van DigiReceptie, zodat je in een handomdraai een digitale receptie kunt runnen!

De functionaliteiten van DigiReceptie

Wil jij je als bezoeker van een verzorgingstehuis, passagier van een vliegtuig of aanwezige van een concert aanmelden? Dan zal je je niet langer meer hoeven aanmelden met een papieren bewijs van de registratie, maar krijg je een QR-code toegestuurd in de uitnodiging voor jouw bezoek. Deze uitnodiging kan de organisatie naar eigen voorkeur vormgeven, zodat de bezoeker zich persoonlijk verwelkomd zal voelen door de organisatie. Aanmelden bij de organisatie kan ook middels een aanwezigheidsregistratie-app, waarin de QR-code eenvoudig te vinden is. Op het moment dat de aanmelding plaatsvindt, zal de receptie een melding ontvangen dat de bezoeker aanwezig is. Op die manier kunnen bezoekers efficiënt ontvangen worden op een persoonlijke wijze. Als dat niet als muziek in de oren klinkt?

De software downloaden

Zou jij graag meer informatie willen hebben over de functionaliteiten van DigiReceptie of ben je overtuigd en zou je graag de software willen downloaden? In beide gevallen helpen onze experts je graag verder! Neem dus snel een kijkje op de website voor alle ins en outs over DigiReceptie als bezoekersregistratiesysteem voor jouw onderneming.

https://www.economy.nl/