De eerste pagina
Image default
Telefonie

Drie redenen waarom je een hoesje moet kopen

Als je de trotse eigenaar bent van een smartphone, dan wil je natuurlijk wel zo lang mogelijk plezier hebben van je high-end toestel. Dat spreekt voor zich. Een ongelukkige val kan al snel resulteren in een dure reparatie, of in het slechtste geval een smartphone die niet meer te repareren is. Dat kost je dus een hoop geld. Om ervoor te zorgen dat jouw smartphone ineens wel tegen een stootje kan, doe je er verstandig aan om een telefoonhoesje aan te schaffen.

Telefoon hoesje is goedkoper dan een verzekering

Veel mensen kiezen voor een all-risk toestelverzekering, zodat ze gedekt zijn tegen diefstal en waterschade. Dat is verstandig, maar misschien is een all-risk verzerkering helemaal niet nodig, als je een smartphonehoesje om je toestel hebt. Een telefoonhoesje om je smartphone is en blijft een stabiel product dat de nodige bescherming geeft, maar jouw toestel ook een modieuze uitstraling geeft. En, voor die paar tientjes per maand die je kunt besparen op je toestelverzekering, kun je al hele leuke telefoonhoesjes kopen! Dat is een win-win situatie.

Jouw telefoon onderscheiden van de massa

Allemaal leuk en aardig, zoveel dezelfde smartphones. Maar even tussen ons: kan jij jouw telefoon nog wel herkennen, als er 5 dezelfde smartphones op tafel worden gelegd? Het kan je zomaar overkomen dat je het toestel van je beste vriendin in handen hebt. Een uniek telefoonhoesje voorkomt deze ongemakkelijke situaties. Je kunt bij verschillende webshops zelfs een hoesje ontwerpen. Daar hoef je geen Photoshop-held voor te zijn, want de ontwerptools zijn uiterst gebruiksvriendelijk.

Een hip telefoonhoesje als mode statement

Als modemeisje of fashionista wil je natuurlijk wel dat jouw smartphone een verlengstuk wordt van jouw outfit. Je kunt het dus zien als een sieraad voor jouw smartphone. Ben je fan van dierenprints, maar vind je het te gewaagd om in je outfit te verwerken? Kies dan bijvoorbeeld voor een hoesje met luipaardprint, of ga voor een tijdloos marmer design. Succes!