De eerste pagina
Image default
Telefonie

iPads die wél betaalbaar zijn

Het leven wordt steeds duurder. Daarbij stijgen de lonen niet mee. Hierdoor krijg je dus voor dezelfde euro een stuk minder terug. Dit geldt ook voor elektronica. Waar de hele wereld kampt met tekorten, zijn chips ook niet om aan te slepen. En dan hebben we het niet over de chips van Lays. De elektronische chips komen voor in auto’s, koelkasten, spelcomputers, maar ook in je iPhone of iPad. Hierdoor heeft Apple momenteel met problemen te kampen dan ze lief is. 

Doordat er een tekort is aan chips, is de minder leuke trend dat prijzen nog harder stijgen. En een iPhone had je al voor een bedrag van rond de duizend euro. Naar verwachting zal de iPhone 14 in september 2022 ook nog duurder worden dan zijn voorganger de iPhone 13. En dat terwijl de reguliere iPhone 13 al voor 1159 euro nieuw te verkrijgen was. Voor iPads geldt hetzelfde. Waar de vraag groter is dan het aanbod, het aanbod dat onder druk staat door een tekort van onderdelen, zullen prijzen stijgen. 

Een tweede leven

Wil je toch een iPad, zonder de hoofdprijs te betalen? Dan zijn er gelukkig nog andere alternatieven. Een trend die al enige tijd steeds meer de boventoon voert is refurbished. Refurbished apple devices zijn iPhones en iPads die een tweede leven krijgen. Dit is naast duurzaam ook een voordelig alternatief. Als je kiest voor de juiste leverancier, dan geniet je ook nog eens van langer garantie. Waar Apple bijvoorbeeld 1 jaar garantie op nieuwe producten levert, ontvang je op refurbished producten al snel 2 jaar. 

Daarbij is een iPad van een aantal jaar geleden vaak nog steeds krachtig genoeg voor hedendaagse taken. Dit hangt natuurlijk samen met hoe je van plan bent om de iPad te gaan gebruiken.

Betrouwbare refurbished iPad

Een leverancier met het Keurmerk Refurbished is Forza Refurbished. Als grootste speler in de BENELUX leveren ze kwalitatieve iPhones en iPads voor een zeer scherpe prijs. Doordat Forza over het Keurmerk Refurbished beschikt ben je ook verzekerd van een extra betrouwbare aankoop. Daarbij hanteren Keurmerk Refurbished-partijen uniforme productcondities, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Naast dezelfde cosmetische gradaties van producten, wordt de Keurmerk-leveranciers getoetst op financiële stabiliteit. Hierdoor weet je dat een garantieregeling over 1.5 jaar ook nog waardevol is. Een bedrijf dat niet stabiel in de boeken staat kan namelijk lastig afspraken nakomen als het op zijn gat ligt. Als je dan ook zo’n voordelige iPad wilt bezitten, kunnen we een refurbished iPad kopen aanraden.

Een aantal van de meest verkochte iPads zijn dus vaak niet eens de meest recente. Want waarom zou je het dubbele betalen voor een iPad waar je hetzelfde mee gaat en kunt doen als met de iPad van het jaar ervoor? Wil je dagelijkse taken op een groot scherm kunnen uitvoeren? Dan kun je het beste de iPad 2018 refurbished kopen. Ben je liever nog iets goedkoper uit? Dan kun je nog beter de refurbished iPad 2017 kopen. Dit laatste model kan bijvoorbeeld ook interessant zijn voor kinderen die vooral gewoon graag leuke spelletjes willen spelen of video’tjes willen kijken. 

Kortom, kijk vooral naar waar je de iPad voor gaat gebruiken. Dit kan je honderden euro’s besparen. Daarbij worden de prijzen Apple nieuw alsmaar duurder door chiptekorten. En is de hoeveelheid nieuw geproduceerde devices ook niet erg duurzaam. Refurbished is wel voordelig en duurzaam. Daarnaast ontvang je ook nog eens een goede service- en garantieregeling bij partijen zoals Forza Refurbished. We raden je aan om eens de webshop van ze te bekijken. Wie weet vind jij voor een leuke prijs jouw volgende aanwinst, welke je morgen al in huis kunt hebben: www.forza-refurbished.be.