De eerste pagina
Image default
Bedrijven

bespaar geld met uw dak!

Bent u wel eens langs een huis gelopen waar het dak niet was gemaakt van dakpannen maar van riet? Vast wel, en u heeft toen vast gedacht aan het bezitten van een rieten dak. Maar vanaf dat punt laten mensen het achter zich en gaan ze verder met hun leven. Best zonde eigenlijk, want zo’n dak is erg mooi en u bent ook nog eens minder kwijt aan verwarmingskosten.

Nou hoor ik u denken: ‘’allemaal leuk en aardig, maar wat zijn  de kosten rieten kap?’’ als u contact met ons opneemt kunnen wij het voor u uitrekenen in een handomdraai. Wij houden rekening met eventuele problemen die zouden kunnen ontstaan en handelen hier van te voren goed op. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit krijgt geleverd op een snel tempo zonder addertjes onder het gras!

De  die bij ons werken zijn erg bekwaam en hebben zeer veel verstand van de zaken. Als u tijdens de verbouwing nog onduidelijkheden heeft, kunt u het simpelweg aan één van de medewerkers vragen. Zij zijn uiterst goed opgeleid en geïnformeerd voor iedere klus. Hierdoor zijn ze ook een stuk sneller klaar omdat ze bij eventuele problemen niet eerst hoeven te overleggen met de zaak. Ze weten op iedere situatie in te spelen waardoor u zorgeloos kan gaan genieten van uw mooie, nieuwe rieten kap!

bent u geïnterreseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en maak een afspraak. dan kunnen wij gerust met u doornemen hoe het dak er ongeveer uit zal komen te zien en wat het ongeveer gaat kosten. daarnaast geven wij ook weer hoe veel u met uw dak gaat besparen en hoe lang wij bezig zijn. deze gesprekken gaan net zo lang door totdat u tevreden bent en geen vragen meer heeft

https://www.rietwerk.nl