De eerste pagina
Image default
Bedrijven

Hoe werkt een drukregelaar voor een compressor?

U kunt drukregelaars voor een compressor gebruiken wanneer u de druk binnen de vooraf ingestelde onder- en bovendruk wilt houden. U wilt vermijden dat de druk te hoog oploopt en gevaar kan opleveren, maar evenmin kan het nadelig zijn als de luchtdruk te laag daalt. U kunt de luchtcompressor dan niet meer inzetten voor een bepaalde klus, wat nadelig kan zijn voor uw dienstverlening. Als u bijvoorbeeld in een garage werkzaam bent en regelmatig banden van auto’s moet oppompen, dan wilt u wel met zekerheid voldoende druk hebben om die lucht hierin te krijgen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u geen banden oppompen en levert u de auto’s niet met de juiste bandendruk af aan uw klant. Een goede luchtcompressor en een uitstekende drukregelaar voor uw compressor mogen geenszins ontbreken op uw werkvloer.

Bestel uw onderdelen online

U kunt heel eenvoudig een drukregelaar voor een compressor en uiteraard ook een luchtcompressor aanschaffen via de webshop van Airpress. Hier vindt u de meest uiteenlopende onderdelen die u nodig heeft voor uw onderneming, zodat uw werknemers een goede dienstverlening kunnen aanbieden. Met de juiste apparatuur komt u namelijk een heel eind. Professionele luchtcompressoren bieden de juiste luchtdruk voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Het juiste gereedschap geeft u de mogelijkheid om te zandstralen of tuinparken schoon te blazen en uw dienstverlening zorgvuldig te volbrengen. Met de juiste druk voorkomt u problemen en loopt u evenmin kans op het ontstaan van gevaarlijke situaties.

Vertrouw op uw expert op het gebied van perslucht

Bij deze vakspecialist kunt u uiteenlopende soorten apparatuur vinden die bijdragen aan een effectieve werking van uw luchtcompressor. U bestelt alle onderdelen en uw drukregelaar voor de compressor bij uw expert. Tot wel tien jaar na het productiejaar kunt u erop rekenen dat onderdelen worden geproduceerd, waardoor u altijd de juiste vervanging of aanvulling kunt vinden voor uw dienstverlening. Plaats snel een bestelling!