De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

Waarom een advocaat, als een jurist ook volstaat?

Heeft u een geschik met uw werkgever, echtgenote of een juridisch vraagstuk? Dan bent u waarschijnlijk opzoek naar een advocaat, terwijl een jurist in veel gevallen ook een uitkomst kan bieden. Het uurtarief van juristen ligt gemiddeld 70% lager, waardoor u al snel honderden euro’s heeft bespaart op de juridische kosten.

3 keer zo goedkoop!

De Rechtsspecialist levert juridisch advies in omgeving Almere en doet dit al enige tijd met veel succes. Advocaten in Almere verlenen hun diensten voor gemiddeld € 200,- per uur, terwijl de Rechtsspecialist slechts € 60,- excl btw per uur rekent en het eerste advies gratis geeft. Een juridisch vraagstuk vraagt vaak minimaal 3 uur, waardoor u bij een basisvraagstuk vaak al € 400,- bespaart.

Geschil met werkgever

In de afgelopen tijd zijn er veel reorganisaties geweest, waardoor juristen van De Rechtsspecialist regelmatig werknemers hebben moeten bijstaan om er nog het maximale uit te halen.

Degelijk juridisch advies is bereikbaar voor een betaalbaar tarief en wij helpen u graag!

Echtscheiding

Heeft u relatieproblemen of wilt u een echtscheiding aanvragen? Dan zijn wij van mening dat er aan alle belangen moet worden gedacht. Wij fungeren in veel gevallen als mediator, tenzij er natuurlijk anders van ons gevraagd wordt.

Heeft u juridische hulp nodig? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

http://rechtsspecialist.nl