De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bijstand bij de aanstelling van uw preventieadviseur

Bent u op zoek naar een bekwame en betrouwbare preventieadviseur maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aanstelling hiervan? Dan zit u goed bij Wiels te Zwevegem, in de provincie West-Vlaanderen. Dit professioneel adviesbureau beschikt over een multidisciplinair team met een grote kennis van milieu en energie, veiligheid en preventie, ruimtelijke planning en stedenbouw. Het maakt dus niet uit of u milieuvragen heeft of ondersteuning zoekt bij preventie- of veiligheidsvraagstukken; deze experts staan voor u klaar. Laat hen dus zeker weten waarmee zij u van dienst kunnen zijn.

Stel een geschikte adviseur aan voor uw bedrijf

De aanstelling van een preventieadviseur is niet iets waar u vlug over moet gaan. Een preventieadviseur heeft een grote verantwoordelijkheid en moet dus zorgvuldig gekozen worden. Zijn er meer dan 20 werknemers werkzaam in uw bedrijf? Dan bent u verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Indien uw bedrijf minder dan 20 werknemers telt, kunt u als werkgever zelf optreden als adviseur. Na zijn of haar aanstelling dient de preventieadviseur een ruim takenpakket te vervullen. Zo staat de adviseur bijvoorbeeld in voor het opstellen van adviezen, voert hij of zij systematische onderzoeken uit op de werkplaats en houdt hij of zij de wettelijk verplichte kennisgevingen aan de overhoud bij.

Contacteer dit gespecialiseerd bedrijf vandaag nog

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf dat u kan helpen bij de aanstelling van een preventieadviseur, dan zit u goed bij adviesbureau Wiels. Wilt u weten wat deze specialisten voor u kunnen betekenen en hoe zij te werk gaan bij het aanstellen van een goede preventieadviseur? Wacht dan niet langer en neem meteen contact met hen op. Zij vertellen u graag meer over hun dienstverlening en beantwoorden al uw vragen. U bereikt hen snel en eenvoudig telefonisch of via mail. Laat u bijstaan door deze experts!

https://www.wiels.be/nl