De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

Crelan in Veurne staat voor u klaar met advies over verzekeringen

Wij vertellen u graag meer over Kantoor Dumoulin, erkend partner van Crelan in Veurne. Deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar staat u met raad en daad bij tijdens kredietaanvragen, beleggingen of het afsluitingen van verzekeringen. Zowel zelfstandigen als bedrijven kunnen rekenen op professioneel advies met een persoonlijke toets. Zij weten alles over het principe van vaste rentevoeten en zoveel meer! Nog meer goed nieuws: dit kantoor werkt enkel samen met de meest betrouwbare Belgische verzekeraars. Zo komt geen enkele klant voor een onaangename verrassing te staan. Lees hieronder verder en leer de vakmensen van Crelan in Veurne beter kennen.

Ontdek de verschillende verzekeringen van deze professional

De medewerkers van Crelan in Veurne hebben een verzekering beschikbaar voor elke klant, wat uw persoonlijke wensen of huidige financiële situatie ook is. We lijsten graag even de verschillende toepassingen van Crelan in Veurne voor u op:

Zelfstandigen  

Uw firma: BA onderneming, brand, materiaal en koopwaar, bedrijfsschade

Uw personeel: BA bestuurder, VAPZ, IPT, PO, gewaarborgd inkomen, hospitalisatie, ongevallenverzekering

Uw wagenpark: auto, lichte vracht, landbouwvoertuig, vrachtwagen, trekker-oplegger

Uzelf: diverse bijstand, arbeidsongevallen, groepsverzekering, hospitalisatie

Wilt u eerder meer weten over gunstige beleggingen of kredietaanvragen? Ook dan bent u bij Crelan in Veurne van harte welkom.

Particulieren

Diverse: reisbijstand, rechtsbijstand, pechverhelping

Uw gezin: BA familiale, huispersoneel, uitvaartverzekering, privé-ongevallenverzekering, hospitalisatieverzekering

Uw voertuig: auto, fiets, bromfiets, moto en boot

Uw woning: brand ABR

Crelan in Veurne heeft tal van particulieren op een deskundige én vriendelijke manier verder geholpen. U binnenkort ook? U bent alvast meer dan welkom bij Kantoor Dumoulin.

Aarzel niet om een van de medewerkers te contacteren

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van verzekeringen, kredieten en beleggingen voor beginners? Maak u geen zorgen, de medewerkers van Crelan in Veurne helpen u met een glimlach verder. Zij hebben een antwoord op al uw vragen, hoe uw financiële situatie ook in elkaar zit. Vertel uw verhaal om meteen aan de slag te gaan. U kan Crelan in Veurne bereiken via het online contactformulier, telefonisch contact opnemen met deze specialisten of een e-mail sturen. De correcte contactgegevens kan u terugvinden op de gebruiksvriendelijke website van het kantoor.