De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom je een epoxyvloer moet laten plaatsen door deze aannemers

Zou een epoxyvloer of PU gietvloer niet misstaan in je huidige werkomgeving? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! We stellen je graag even voor aan ABBI Industrie, gevestigd in Niel. Al meer dan 30 jaar plaatsen ze epoxyvloeren en PU gietvloeren voor particulieren en bedrijven in heel Vlaanderen. Dit familiebedrijf mag zichzelf een echte expert noemen in industriële vloeren. Wil je graag meer weten over een epoxyvloer of PU gietvloer? Lees dan snel hieronder verder!

Deze professionals zorgen voor een feilloos resultaat

Of je nu kiest voor een epoxyvloer of PU gietvloer, ABBI Industrie verzorgt de aanleg van je gekozen vloeren tot in de puntjes. Vanaf de aanvraag tot het plaatsen zelf, binnen enkele dagen geniet je van een PU gietvloer of epoxyvloer van hoge kwaliteit. De medewerkers van het bedrijf gaan enkel aan de slag met de meest hoogwaardige materialen en technieken volgens de laatste trends binnen deze branche. Zij brengen de epoxyvloeren of PU gietvloeren vloeren aan in lagen van 1 tot 8 millimeter dik. Is er sprake van schade aan je epoxyvloer? Maak je allesbehalve zorgen. Ook dan kan je rekenen op een vriendelijke aanpak van deze professionals.  

 

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie over PU gietvloeren of epoxyvloeren? Of heb je specifieke vragen? Aarzel niet om dit bedrijf onder de arm te nemen. Zij staan klaar met gepast advies voor jouw situatie. Ook is het zeker mogelijk om een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo krijg je meteen inzicht in het totale kostenplaatje van een PU gietvloer of epoxyvloer. Je kan deze experts eenvoudig bereiken via het gebruiksvriendelijke contactformulier, via telefoon of per e-mail. Twijfel niet langer en investeer in een duurzame PU gietvloer of epoxyvloer! Zo garandeer je meteen optimale veiligheid en functionaliteit voor je werknemers. 

https://www.abbi.be/