De eerste pagina
Image default
Mode en Kleding

Wat zegt je handtas over jou?

We hoeven je dit niet te vertellen, maar het soort handtas dat je draagt zegt veel over je gevoel voor stijl, je carrière en je leven! Zelfs als je er niet bij stilstaat, mensen op straat, in je kantoor, in het winkelcentrum – ze maken aannames over je op basis van je tas. Wij zijn altijd voorstander van winkelen voor jezelf (laat de mening van anderen erbuiten), maar er zijn een aantal richtlijnen die je moet volgen bij het winkelen voor een specifiek soort handtas, een die past bij je behoeften en je smaak.

Hoe kies je de juiste handtas
Net als bij schoenen, komt het kiezen van de juiste handtas neer op een mix van je praktische behoeften en je stilistische instincten. Je wilt iets vinden dat je graag draagt, maar waar je ook alles in kwijt kunt wat je die dag bij je hebt. Kleinere handtassen zijn ideaal voor feestjes en reisdagen, terwijl grotere tassen en draagtassen handig zijn voor werk en boodschappen. De vorm van een handtas moet ideaal om spullen in te bewaren als je niet georganiseerd hoeft te zijn, terwijl een crossbodytas handig is als je je handen vrij moet hebben. Voor geklede evenementen, bruiloften en partijen is een kleine clutch alles wat je nodig hebt.

Namaak vs. lookalikes
Neppers zijn volledige imitaties (meestal met neplogo’s) en lookalikes zijn stukken die slechts geïnspireerd zijn op het origineel (zoals veel handtassenlijnen in warenhuizen). Vervalsingen lijken misschien geweldig op het moment van aankoop – ze zijn goedkoop en hebben het designerlabel – maar vervalsers hebben banden met allerlei soorten criminaliteit. Hoe weet je of je tas nep is en niet de echte? Als de deal te mooi lijkt om waar te zijn is dat waarschijnlijk ook zo.