De eerste pagina
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn de belangrijkste redenen om de juiste werkkleding te dragen?

Beveiliging; Het dragen van werk- of zakelijke kleding wordt steeds belangrijker. De belangrijkste reden waarom het dragen van de juiste werkkleding zo belangrijk is, is veiligheid en/of bescherming. De juiste zakelijke kleding moet aan verschillende specifieke eisen voldoen, die in elke werkomgeving  anders kunnen zijn. Zo bestaat het aanbod uit werkkleding van verschillende merken, die samen één doel hebben; het beperken van de risico’s en/of gevaren verbonden aan een specifieke werkomgeving. De werkgever kan ook persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen eisen. De werkomgeving kan bijvoorbeeld speciale eisen stellen aan de kwaliteitsmarkering van  werkkleding. Zo zijn er bepaalde keurmerken waar bijvoorbeeld werkschoenen aan moeten voldoen. Denk aan werklaarzen met garantie tegen val- of stootschade, met of zonder stalen neus, antislipprofiel, energie absorberende hak, etc. Daarnaast is het van belang dat het bedrijf goed nadenkt over de juiste werkkleding, zo kan goede werkkleding passend bij de werkomstandigheden  het ziekteverzuim verminderen.

Werksokken

Werksokken zijn een beschermende laag tussen de huid en werkschoenen. Deze beschermende laag beschermt je voeten en zorgt voor een comfortabelere wandeling. Werksokken beschermen ook de voeten tegen kou en warmte en voeren  vocht af.

De juiste werkschoenen voor zwetende voeten

Als je voeten zweten, is het belangrijk om de juiste schoenen te dragen. Leren schoenen zijn hiervoor de beste keuze. Het leer ventileert goed doordat het een natuurproduct is dat goed vocht opneemt. Daarom is het beter om geen synthetische schoenen te dragen als uw voeten vaak zweten, zodat u comfortabeler kunt lopen.

Heb je op internet gezocht maar kun je geen werkkleding vinden die je interessant vindt? dan heb je het aanbod werkschoen.com nog niet gevonden, want zij hebben het ruimste aanbod werkkleding en werkschoenen.