De eerste pagina
Image default
Winkelen

De lente komt er weer aan!

Zo af en toe schijnt het zonnetje weer een middag en zitten de terrassen ineens bomvol. Ook zijn er weer paaseieren te koop in de supermarkt en hangen de kledingwinkels vol met kleding in gezellige kleurtjes. Dit zijn de eerste signalen van dat de lente er weer aankomt. Wat heerlijk! En er is één ding waar ik me het meeste op verheug; namelijk lentekleding shoppen.

Basic items zijn een must

Vaak maak ik als de lente eraan komt een wishlist van mijn meest favoriete items. Dit jaar zijn er verschillende trends waar ik maar al te graag in mee ga. Maar misschien is het wel nog belangrijker om een paar goede basic items in de kast te hebben liggen. Dan kan je sowieso een leuke look creëren, met of zonder de trend-items. Zelf vind ik de belangrijkste basics: een goede jeans, een mooie basic lentejas en een paar goede sneakers.

Het leukste sneakermerk

Omdat ik een goede basic jeans en jas al een tijdje in huis heb, hoef ik alleen nog een paar goede sneakers aan te schaffen. Gelukkig wees een vriendin mij op een heel leuk sneakermerk. Dit merk, Phillippe Model, heeft handgemaakte en unieke sneakers met een sportieve look. Deze kan je combineren met je stoere jeans dus, maar ze misstaan ook zeker niet onder een rokje of jurkje. En het allerfijnste is; je kan ze online bestellen! Jezelf naar de winkel slepen en daar oververhit schoenen passen is dus niet nodig.

Combineren

De laatste tip die ik jullie kan geven voor de beste lente outfit is; blijf combineren! Oneindig kleding kopen kan niemand. Het kost je bakken met geld en je kledingkast is ook op een gegeven moment vol. Maar als je blijft combineren kan je er elke dat wel iets anders uitzien zonder al te veel moeite. Denk bijvoorbeeld aan leuke sjaaltjes, die overigens dit seizoen weer helemaal hip zijn, die je om je nek of in je haar kunt knopen. En ook met een paar goede statement sieraden of een opvallende tas kan je je look veel variatie geven.

Dus: shoppen maar!

Ga dus lekker naar de winkels of online surfen naar goede basics. Als je een goede jeans, een mooie jas en een paar vette sneakers hebt kan de lente beginnen. En als je dan een leuke trend ziet kan je deze eindeloos combineren met je basics en sieraden of tassen. Zo loop je de hele lente in de meest hippe en leuke outfits!

https://www.vanarendonk.be/dames/philippe-model-damesschoenen/