De eerste pagina
Image default
Woning en Tuin

Leer alles over de Balterio laminaat opties

Balterio beschikt over tien verschillende laminaatlijnen waaruit je kunt kiezen. De Grandeur lijn wordt aangeboden in acht soorten, waaronder een breed scala aan grijstinten, zoals het lichte Rennaisance Eik tot het statige Wellington Eik. Er zijn ook standaard honingbruine tinten zoals de Roussillon Eik en het Oud-Franse Eik.

De Magnitude lijn biedt ook een volledig spectrum aan tinten en tonen. Zo is er het bijna-witte van de Off White Oak, gerookt eiken, en de donkere noten van de Blackfired Oak. Met het brede scala aan lichte, medium en donkere tinten past de Magnitude lijn in elk interieur of stijl van de kamer.

Traditionele Balterio laminaat lijnen

Pergo biedt de vier Traditionele lijnen, gelabeld als Saffier, Sculpture, Elegant en Quattro. De Sapphire en Sculpture lijnen tellen negen verschillende ontwerpkeuzes tussen hen. De nadruk op deze Balterio laminaat ontwerpen ligt op de rustieke maar traditionele uitstraling van de handgemaakte hardhouten vloeren zoals die door oude ambachtslieden werden gemaakt.

De authentieke uitstraling van handgemaakte hardhouten vloeren is zeer gewild in de wereld van de vloeren. Laminaatfabrikanten hebben aan de vraag voldaan naar vloeren die eruitzien als met de hand geschraapte hardhouten planken. De ontwerpen van de Traditional Sapphire en Sculpture lijnen hebben elementen de uitstraling van een houten vloer rechtstreeks uit een landhuis. De Traditional Elegant lijn heeft zes ontwerpen in verschillende kleuren.

Zo is er het traditionele amber van Royal Cherry, het leisteen grijs van Volcano Oak en het resonerende bruin van de Afrikaanse Wengé. De Balterio laminaat lijn wordt gedifferentieerd door een fijn houtnerf patroon, waardoor de vloer een ruimte kan aanvullen zonder andere decorelementen te overschaduwen.

Balterio laminaat dat op parket lijkt

De traditionele Quattro-lijn is gemaakt om het uiterlijk van een parketvloer na te bootsen. De Quattro-lijn biedt vier tinten bruin en een carbon black design. De Conference lijn is gemaakt voor commercieel gebruik, maar is ook geschikt voor residentieel gebruik. De Pergo laminaat conference lijn biedt een levenslange garantie voor residentieel gebruik en een 15-jarige garantie voor commercieel gebruik.

Er zijn zes klassieke kleurontwerpen die aan elke smaak moeten voldoen. De Authentic Style Plus lijn probeert de laminaatvloer als een samenhangend geheel te presenteren; het uiterlijk van de lijnen tussen de planken wordt verminderd voor een naadloze presentatie. Het wordt aangeboden in zeven kleuren designopties.

Ten slotte biedt Balterio haar Pure Stone lijn aan, die bestaat uit laminaatvloertegels die meer op een stenen dan op een hardhouten vloer lijken.

https://www.parket-winkel.be