De eerste pagina
Image default
Vakantie

Verschillende vakantieparken

Vakantieparken aan zee

Een vakantie aan zee is voor veel mensen favoriet. In de zomer is het fijn om van de zon te genieten op het strand. Tijdens andere seizoenen kunnen mooie strandwandelingen worden gemaakt. Uitwaaien aan zee is goed voor lichaam en geest. Vakantieparken aan zee zijn daarom erg geliefd bij velen. Vakantie-aanbieders zoals Center Parcs, Landal GreenParks, Roompot, Holiday Suites en TUI Family Life hebben vakantieparken langs de kust in verschillende landen. Zij bieden elk heel verschillende soorten parken aan, dus er is voor iedereen een ideaal park te vinden. Vanaf de vakantieparken kun je binnen korte tijd de zee bereiken.

 

Vakantieparken aan de Belgische kust

Aan de Belgische kust heb je keuze uit grote vakantieparken of Holiday Suites, met een wat kleinschaliger opzet. Sunparks is een aanbieder die enkel in België is gevestigd. Oostduinkerke en De Haan zijn plaatsen waar vakantieparken zijn. Andere populaire badplaatsen zijn bijvoorbeeld Knokke, Oostende en De Panne.

 

Vakantieparken aan de Nederlandse kust

Langs een groot deel van de Nederlandse kust zijn vakantieparken te vinden. Zeeland en Zandvoort zijn een paar van de populairste bestemmingen, maar plaatsen als Scheveningen, Egmond en Noordwijk zijn eveneens erg leuk. Strand is in Nederland ook te vinden in de noordelijke provincies en op de Waddeneilanden.

 

Vakantieparken aan de Franse kust

Holiday Suites heeft mooie, verzorgde vakantiehuisjes aan de Noord-Franse kust. Deze parken zijn geschikt voor reizigers die graag wat meer rust hebben en geen behoefte hebben aan een vakantiepark met veel faciliteiten. De overige vakantie-aanbieders hebben parken met veel activiteiten en faciliteiten. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

 

Zonvakanties aan de kust

Wie echt op zoek is naar een zonvakantie kan boeken bij TUI Family Life. Zij hebben vakantieparken in Turkije, Griekenland, Portugal, Spanje en nog enkele andere landen. Je kunt in veel gevallen een all inclusive vakantie boeken, zodat je nergens meer omkijken naar hebt.