De eerste pagina
Image default
Gezondheid

Donkere Pigmentvlekken Rond De Mond

Donkere Pigmentvlekken Rond De Mond

Pigmentvlekken rond de mond en lippen worden vaak niet als bijzonder mooi ervaren. Ze zitten ook op een vervelende plaats. Ook is het maar net de vraag wat van typed pigment vlek het betreft. Is het een moedervlek of is het mogelijk een ouderdomsvlek. Heb je er 1 of heb je meerdere pigmentvlekken vlak bij elkaar zitten.

Hoe Ontstaan Donkere Huidvlekken Rond De Mond

Je beseft het vaak niet. Maar met name het gebied rond je mond kom heel veel onbeschermd in de zon. Telkens als je even naar buiten moet komt er schadelijke UVB straling op de huid rond je mond. Door deze straling wordt pigment gestimuleerd. Naarmate je ouder wordt raakt de huid in principe in de war. Nu ontstaan er op bepaalde plaatsen meer pigment dicht op elkaar. Dit noem je pigmentvlekken.

Hoe Kan Ik Vlekken Rond De Mond Zoveel Mogelijk Voorkomen

Het is belangrijk om zoals eerder in dit artikel besproken, goed te realiseren dat pigmentvlekken ontstaan door blootstelling aan zonlicht. Het is daarom belangrijk om de blootstelling deels te verminderen dit kan door het dragen van een SPF crème. Daarnaast is het ook slim als je bijvoorbeeld op zonnige dagen toch wat bescherming draagt in de vorm van een hoedje of pet. Ook is het belangrijk om voldoende vocht tot je te nemen, ons advies is ongeveer 2 liter water per dag.

Tips Om Pigmentvlekken Te Camoufleren

Je kunt met de volgende handige tips eenvoudig pigmentvlekken minder zichtbaar maken. 1. Met camouflerende make-up
2. Door gebruik te maken van foundation en andere poedertjes
3. Je kunt ook naar een cosmetisch arts gaan, dan kunt u voor ongeveer 200-300€ de pigmentvlek aardig wat tintjes lichter laten maken. Dit moet je echter wel om de maand blijven herhalen.
4. Elke week de huid bij de pigmentvlekken scrubben, dit kan de pigmentvlek iets lichter maken
5. Je kunt met citroensap de pigmentvlek enkele tinten lichter maken.
6. Ook is het mogelijk om met een whitening crème in ongeveer  3 – 5 weken de pigmentvlek definitief lichter te maken. Je brengt deze crème 2 maal daags aan. Na ongeveer 3 weken zie je de eerste resultaten. Zodra je helemaal tevreden bent verminder je de dosering naar een onderhoudskuur om het mooie resultaat te behouden.

Waar Koop Ik Deze Pigmentvlekken Camouflage Crème.

Als je kiest voor de zeer huidvriendelijke whitening crème Skinlight. Dan kiest u voor een PH neutrale, Parfumvrije variant. Deze Pigment Camouflage crème werkt effectief. Binnen 3 – 5 weken boekt u al goede resultaten. U kunt deze crème online bestellen via de webshop Skin Light.

http://www.skinlight.nl/wat-te-doen-tegen-donkere-vlekken-op-de-huid/