De eerste pagina
Image default
Woning en Tuin

Uw droomhuis laten bouwen door deze bouwfirma uit Oost-Vlaanderen

Heeft u onlangs een bouwgrond gekocht en bent u van plan om te beginnen bouwen? Dat vergt uiteraard veel precisiewerk. Een fout die onopgemerkt voorbij gaat, kan jaren later ineens voor allerlei mankementen zorgen. Wilt u dat soort zaken vermijden? Dan is het een goed idee om een professional in te schakelen. Armaca uit Maldegem is zo’n specialist. Deze bouwfirma heeft al jaren ervaring in het bouwen van woningen in West- en Oost-Vlaanderen. Ze zijn ondertussen al aan de zesde generatie toe en voltooiden al meer dan 3000 bouwprojecten. Ontdek hoe zij de zaken aanpakken.

Zij maken het u gemakkelijk

 Het bouwen van een huis in West- of Oost-Vlaanderen was nog nooit zo gemakkelijk als met deze bouwfirma. Ze nemen het volledige proces uit handen, maar luisteren tegelijk wel naar uw wensen. Zo houden ze eerst een kennismakingsgesprek, waarin uw wensen worden overlopen. Op basis van dat gesprek komen zij met een eerste ontwerp waar u feedback op kunt geven. Bent u fan van hun ontwerp? Dan zorgen zij er samen met u voor dat alle nodige vergunningen in orde worden gebracht. Nadien beginnen hun ervaren bouwvakkers aan de bouw van uw droomwoning. Ze nemen daarbij zowel de ruwbouw als de verfijnde afwerking voor hun rekening. Binnen de kortste tijd geniet u van uw woning die nauwkeurig en volledig volgens uw wensen werd gebouwd.

Kies voor renovatie of voor nieuwbouw en zij zorgen voor het gewenste resultaat

Naast nieuwbouw kunt u Armaca uit Maldegem ook inschakelen voor al uw nodige renovaties. Ze kunnen nieuwe ramen en deuren plaatsen, een volledige nieuwe verdieping plaatsen, uw ruimtes herindelen en uw gevel renoveren. Wilt u uw droomhuis door deze bouwfirma uit Oost-Vlaanderen laten bouwen? Of wilt uw bestaande woning uitbreiden of herindelen? Contacteer hen dan vandaag nog en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!