De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw bouwproject verdient een immo laserscanner

Bij een bouwproject zijn de belangen vaak groot. Er mag niets misgaan want er zijn grote bedragen mee gemoeid. Als u als bouwbedrijf aannemer of onderaannemer bent dan wilt u de risico’s natuurlijk zo veel als mogelijk beperken. Dat doet u in eerste instantie door gebruik te maken van goede bouwtekeningen. Die maakt u een stuk makkelijker als u over de juiste data beschikt. Zeer nauwkeurige metingen doet u met een immo laserscanner. Hiermee kunt u zowel grote oppervlakken meten als kleine objecten. De precieze afmetingen heeft u op die manier direct beschikbaar.

Sneller werken met de juiste informatie

Als bij het werken aan een project de juiste data beschikbaar is dan gaat het werk natuurlijk een stuk sneller. Als u gebruik maakt van een immo laserscanner dan is de kans dus groot dat deze zichzelf razendsnel terugverdient. U kunt de scanner op verschillende manieren gebruiken waardoor hij multifunctioneel kan worden ingezet. U bepaalt er snel het aantal vierkante meters mee, maar ook met 3D berekeningen kan hij uitstekend uit de voeten. Deze data helpt u bij het realiseren van een bouwproject, maar kan ook zeer handig zijn bij het uitvoeren van een verbouwing of renovatie.

Welke laserscanneer is geschikt voor mij?

Steeds meer technische professionals maken gebruik van lasertechniek bij het bepalen van maten. Het is logisch als u niet precies weet welke immo laserscanner u zou moeten aanschaffen. Daarom kunt u bij MOSEG Technologies terecht voor deskundig advies. Op de website vindt u een overzicht van de immo laserscanners die zij leveren. Hier kunt u alvast de nodige informatie lezen en eventueel een voorselectie maken. Een deskundige helpt u vervolgens graag met het maken van de definitieve keuze. U vindt de contactgegevens op de website. Via het digitale contactformulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of uw vragen voorleggen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

http://www.moseg.be/nsnl2/