De eerste pagina
Image default
Particuliere dienstverlening

De orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat voor al uw orthopedische wensen

Geen twee paar voeten zijn identiek, dat zal niet als verrassing komen. Sommige voeten zijn supermakkelijk, terwijl andere voeten wat meer aandacht nodig hebben. Orthopedische klachten zijn in de eenentwintigste eeuw helaas aan de orde van de dag en hoewel het natuurlijk beter is om te voorkomen dan om te behandelen, kunnen de juiste orthopedische schoenen uw klachten aanzienlijk verlichten. Orthopedie Van Der Steen, de orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat, zal uw klachten flink kunnen beperken en misschien zelfs verhelpen. Deze orthopedie bevindt zich in de rook van Antwerpen en is ook met de auto gemakkelijk te bereiken. Omdat iedere voet anders is, is het noodzakelijk voor iedereen met voetklachten een aparte schoen te maken. Vandaar dat alle schoenen bij de schoenenwinkel in Brasschaat op maat worden gemaakt. Het behandelen van voetklachten hoeft niet duur te zijn.

Krijg goed schoeisel aangemeten

De orthopedische schoenenwinkel te Brasschaat meet u schoeisel aan dat aanvoelt als een tweede huid. Kom gerust eens langs bij orthopedie Van Der Steen. Het is vrijblijvend een bezoek te brengen. Wilt u eerst online informatie opdoen? Dan kunt u de webshop eens bekijken. De mogelijkheden bij het bedrijf zijn haast eindeloos. Voor onder meer Hallux Valgus, hielspoor en platvoeten kan een passende oplossing worden gevonden en dat allemaal binnen schootsafstand van Antwerpen. Hallux Valgus is een aandoening waarbij zich een knobbel manifesteert aan de binnenzijde van de voet, vaak veroorzaakt door hoge hakken of nauwe schoenen. Hielspoor is een ontsteking bij de hiel. Ook platvoeten kunnen pijnlijk zijn, zeker in te nauwe schoenen, als u veel moet lopen of juist lange tijd op uw voeten moet staan.

Kies de schoen voor uw voet

Een oplossing voor elk probleem en een schoen voor iedere voet. De orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat kan schoenen op maat maken voor elke voet en voor ieder type voetaandoening. U komt in aanmerking voor de leukste modellen en kleuren van schoenen. Kortom: u vindt hier net zoveel variatie als in de ‘gewone’ schoenenzaak.

https://orthovds.be/