De eerste pagina
Image default
Auto's en Motoren

Transport huren voor iedere gelegenheid

Bij Huurwagens Mols uit Hulshout kun je transport huren voor iedere gelegenheid. Het maakt niet uit wat je plannen zijn. Het bedrijf heeft wagens die passen bij elke klus. Het verhuurbedrijf verhuurt hun auto’s tijdelijk aan particulieren en bedrijven. Wanneer je ervoor kiest om een auto te huren, zoek je zelf op de website de auto op die voor jou geschikt is. Vervolgens reserveer je de wagen eenvoudig via het reserveringssysteem.

Verschillende soorten auto’s te huur

Huurwagens Mols heeft een erg ruim aanbod aan verschillende soorten auto’s om te huren. Het is mogelijk om de auto voor een lange of korte periode te huren. De wagens zijn te huren voor het vervoer van gezinnen of juist als transport van goederen. Daarom kunnen de wagens van dit bedrijf goed van pas komen voor bedrijven en particulieren. De soorten wagen die Huurwagens Mols voor jou beschikbaar heeft zijn:

  • Personenwagens
  • Wagens met trekhaak
  • Verhuiswagens
  • Bestelwagens

Vestigingen verspreid over het hele land

De vestigingen van het verhuurbedrijf zijn altijd bij jou in de buurt. De agentschappen waar je je auto tijdens de verhuurperiode ophaalt en wegbrengt zitten namelijk verspreid over heel België. Je hoeft dus nooit lang te reizen om het transport van dit bedrijf te huren. De agentschappen zitten gevestigd in Balen, Lommel, Genk, Bilzen, Hulshout, Aarschot, Haasrode, Tienen, Linkebeek en Kampenhout. De auto’s zijn dus toegankelijk voor iedereen die een wagen nodig heeft.

Reserveer nu een wagen bij het Vlaamse verhuurbedrijf

Op de website reserveer je de wagen die jij wilt huren eenvoudig. Daar is ook een overzicht van alle informatie over de auto te vinden. De huurprijs die op de website vermeld staat is de definitieve prijs. Alle onderhoud- en verzekeringskosten zijn hier al bij inbegrepen. Zo kom je niet voor verassingen te staan op je factuur. Plaats je reservering via het reserveringssysteem en kies de locatie waar je de auto wilt ophalen en wegbrengen. Geniet vervolgens van het gemak van de auto!