De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schoonmaakbedrijf Antwerpen

Bij Group-F kan u terecht voor drie uitstekende dienstverleningen. Group-F staat als schoonmaakbedrijf in Antwerpen in voor het onderhoud van uw bedrijfsruimtes. Een professioneel team van onderhoudsmedewerkers garandeert een perfecte schoonmaak van uw bedrijf, kantoor of showroom, en ook voor andere onderhoudswerken kan u een beroep doen op Group-F. In overleg met de klant wordt een programma opgesteld, perfect aangepast aan de noden van het bedrijf. Ook met de timing en het budget wordt steeds rekening gehouden. Particulieren in Antwerpen die op zoek zijn naar huishoudhulp kunnen ook bij Group-F terecht.

Voor hen is er poets- en andere huishoudhulp en een strijkdienst met dienstencheques. Deze dienstencheques zijn een budgetvriendelijke en fiscaal interessante manier om van huishoudhulp te genieten, voor alle soorten gezinnen. Zorgvuldig geselecteerde en opgeleide medewerkers helpen bij het schoonmaken, koken, boodschappen doen, wassen en strijken en ook kleine klusjes in en rond het huis kunnen opgeknapt worden.

Naast schoonmaak voor gezinnen en bedrijven verhuurt Group-F ook hoogwerkers voor allerlei doeleinden. Voor alle werken op hoogte heeft Group-F het juiste materiaal: spin hoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, hoogwerkers op vrachtwagen en schaarliften. Ramen wassen, een dak renoveren, schilderwerken, aanbrengen van reclamepanelen zijn maar enkele van de werkzaamheden waarvoor een goede hoogwerker nodig zijn.

U kiest bij Group-F het juiste materiaal en zo bent u goed vertrokken om de klus te klaren. Of u nu bij de verhuurdienst of bij de schoonmaakafdeling moet zijn, bij Group-F wordt u altijd geholpen door een team van gedreven en ervaren medewerkers. Op de website van het bedrijf vindt u alle nodige informatie terug.

http://www.group-f.be/cleaning/